Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Ανακοίνωση για Δωρεαν Διαιτησίες

  Στα πλαίσια της στήριξης των σωματείων, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, η επιτροπή διαιτησίας αποφάσισε οι διαιτητές που θα αγωνισθούν στα παιχνίδια της Β' κατηγορίας για την 8η αγωνιστική Κυριακή 18/12/22 να είναι χωρίς αποζημίωση. Οι φιλοξενούμενοι αυτής της αγωνιστικής θα έχουν την δωρεάν διαιτησία στην αντίστοιχη αγωνιστική του δευτέρου γύρου.

Αντίστοιχα για την Α' κατηγορία θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για παιχνίδια χωρίς αποζημίωση διαιτησίας.

  Με υπευθυνότητα και πλήρη επίγνωση της κατάστασης που βιώνουμε, θα προσπαθούμε με κάθε τρόπο να είμαστε δίπλα στις ομάδες μας, παρέχοντας από την πλευρά μας το καλύτερο δυνατόν και ελπίζοντας η συνέχεια να βρει όλους τους συμμετέχοντας στο χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο υγιείς αλλά και χωρίς τοξικότητα με ιδέες και προτάσεις προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης και της προόδου του αθλήματος, ώστε ο καθένας να πετύχει το στόχο που έχει θέση και επιθυμεί.


  Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Καστοριάς από την πλευρά της ευχαριστεί θερμά την Επιτροπή Διαιτησίας και  όλα τα μέλη της διαιτητικής οικογένειας του ποδοσφαίρου της Καστοριάς για τη συνεργασία τους και την προσφορά τους προς όλα τα σωματεία της Ένωσης.


 «Αξίζετε την εκτίμηση και το σεβασμό όλων».