Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

ΧΟΡΗΓΌΣ ΔΙΑΙΤΗΣΊΑΣ




 Η Eπιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη στήριξή του, τον χορηγό φανέλας ΄΄ΚΡΕΩΠΟΛΕΙΟ ΕΥΘΎΜΙΟΥ΄΄ για τις νέες στολές των διαιτητών της δύναμής μας, με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της νέας χρονιάς.


Το Κρεοπωλείο Ευθυμίου βρίσκεται στην οδό Μεγ. Αλέξανδρου 4, στην πόλη της Καστοριάς, από το 1981 γεμίζει το τραπέζι σας με ντόπια κρέατα παραγωγής μας στις καλύτερες τιμές!
Διαθέτει επίσης όλων των ειδών τα κρεατοσκευάσματα.
Εδώ μιλάμε για καλό ποιοτικό κρέας και ευφάνταστα, λαχταριστά σύγχρονα κρεατοπαρασκευάσματα. Το κρεοπωλείο που έχει μακρά ιστορία στο ποιοτικό κρέας, μια ιστορία που ξεκινά από το 1981 και φτάνει ως σήμερα, στα καλύτερά της!
         -ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ ΕΥΘΥΜΊΟΥ-
Θα μας βρείτε στο κατάστημα μας στην Μεγ. Αλέξανδρου 4 στην Καστοριά με τηλ: 2467027295

Η Εκτελεστική επιτροπή της Ε.Π.Σ. Καστοριάς ευχαριστεί θερμά τον Κο Κωνσταντίνο Ευθυμίου για την χορηγική συμφωνία που θα έχει διετή διάρκεια, πρόκειται για μια συνεργασία που μας τιμά ιδιαίτερα και πραγματικά χαιρόμαστε να βλέπουμε τοπικές επιχειρήσεις να προοδεύουν και να συμμετέχουν σε κοινωνικές και αθλητικές εκδηλώσεις αναγνωρίζοντας τα οφέλη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην τοπική κοινωνία.  Ευχόμαστε ολόψυχα τα οφέλη να είναι ανταποδοτικά!