Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Αποκλεισμός ομάδας από το πρωτάθλημα λόγω του ότι δεν διαθέτει την ειδική αθλητική αναγνώριση άρθρο 8 του ν.2725/1999 (Α' 121) και μη εγγραφής τους στο Μητρώο της ΓΓΑ



Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, το σωματείο «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  ΡΟΣΣΟΝΕΡΙ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ»  λόγω της μη ύπαρξης Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης και της  μη ολοκλήρωσης των διαδικασιών εγγραφής τους στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α.  αποκλείεται από τη συνέχεια του πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Καστοριάς αγωνιστικής  περιόδου 2022 - 2023.

Κατόπιν έρευνας στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων προκύπτει πως  το σωματείο  δεν είναι εγγεγραμμένο στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων του έτους 2022, ούτε προκύπτει ότι έχει  λάβει την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση έως την 23-10-2022, ώστε να μπορεί να συμμετέχει  ακώλυτα στα πρωταθλήματα. Επομένως, το σωματείο αποβάλλεται από αυτά και όλοι οι αγώνες του από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, κατακυρώνονται υπέρ των αντιπάλων ομάδων με τέρματα 3-0.