Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Προς ενημέρωση όλων σας γνωστοποιούμε με την υπ’ αριθμόν 53/29-06-2023 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, με την οποία εγκρίθηκε ο Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου 2023.

Η ενημέρωση αφορά κυρίως στο άρθρο 18 παράγραφος 1 β’ του ΚΑΠ (επισυνάπτεται η τροποποίηση), το οποίο αναφέρεται στην Κάρτα Υγείας Ποδοσφαιριστή.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, των σωματείων μελών , όσο των γιατρών οι οποίοι ενδεχομένως να σας ερωτήσουν σχετικά, επισυνάπτεται  νέο έντυπο της Κάρτας Υγείας Ποδοσφαιριστή (με δυνατότητα συμπλήρωσης μηχανογραφικά και των πεδίων Αριθμός Μητρώου ΕΠΟ, Όνομα, Επίθετο, Πατρώνυμο, Ημερομηνία Γέννησης, ΑΜΚΑ), το οποίο και μπορείτε να τους το προμηθεύσετε άμεσα.

Σε κάθε περίπτωση βάσει ΚΑΠ, πλέον, εφεξής η ημερομηνία έκδοσης της Κάρτας Υγείας θα συμπληρώνεται, είτε μηχανογραφικά, είτε με μηχανική σφραγίδα, από τον γιατρό και μόνο.

Μετά την συμπλήρωση των στοιχείων, το αρχείο θα πρέπει να τυπώνεται έγχρωμο ή ασπρόμαυρο και να το σφραγίζει και υπογράψει ο γιατρός στο ανάλογο  πεδίο.