Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ (2/11/2014) Β΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Την Κυριακή 2/11/2014 και ώρα 15.00 μ.μ. ο ΑΣ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ σε συνεργασία με το Δήμο ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ διοργανώνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα.
Σημαντικό τόσο για το πρόσωπο στη μνήμη του οποίου γίνεται, όσο και για το σκοπό που θα διατεθούν τα έσοδα του.
Ο Κυριάκος Πολυχρονίου υπήρξε Παράγοντας του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου του Νομού μας  επί σειρά ετών και το υπηρέτησε από διαφορετικές θέσεις και αξιώματα εώς την τελευταία του πνοή.
Ταυτόχρονα με την επαγγελματική του ιδιότητα πρόσφερε τις υπηρεσίες του ως δάσκαλος και διευθυντής ακούραστα και σε σχολεία με ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις.
Είναι σημαντικό λοιπόν τέτοιους ανθρώπους να μην τους λησμονούμε ποτέ και κάθε εκδήλωση προς τιμή τους να τυγχάνει ευρείας στήριξης και από όλους.
Επίσης είναι διπλά σημαντικό όταν αυτό συνδυάζεται και με σκοπό την οικονομική  ενίσχυση σημαντικών ειδικών εκπαιδευτικών σχολείων , μέσω των εσόδων της εκδήλωσης.
Με χαρά λοιπόν  η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καστοριάς θα συμμετέχει σε αυτή την εκδήλωση τιμής , όχι μόνο με την παρουσία των μελών της , αλλά αποφασίζοντας και την αναβολή των αγώνων της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας την ημέρα εκείνη , δίνοντας την δυνατότητα να την στηρίξουν όσο περισσότεροι μπορούν.
Επίσης είναι αυτονόητο και στα πλαίσια των δυνατοτήτων της , ότι θα συμμετάσχει έμπρακτα  και στην οικονομική ενίσχυση του σκοπού της εκδήλωσης.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.