Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

1o ΜΑΘΗΜΑ Ε- LEARNING Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 Με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε το 1ο μάθημα E-Learning από την ΕΠΣ Καστοριάς μέσα από την πλατφόρμα ZOOM.

  Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς στην Ε.Ε της ΕΠΣ Καστοριάς, στον εξαίρετο επιστήμονα και άνθρωπο Νίκο Γεωργιάδη ψυχολόγο, σύμβουλο αθλητισμού για την υπέροχη παρουσίαση του 1ου θέματος "Ψυχολογία στο ποδόσφαιρο στις αναπτυξιακές ηλικίες τις μέρες της καραντίνας". Μια εισήγηση εκπληκτική που μας κράτησε όλους σε εγρήγορση μικρούς και μεγάλους και βεβαία με το ενδιαφέρον να είναι αμείωτο.

 Ευχαριστούμε τα μέλη του συλλόγου προπονητών του νομού μας για την στήριξη και την συμμετοχή τους. Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που έλαβαν μέρος για το ζήλο που έδειξαν και στους γονείς που συμμετείχαν. Τέλος να συγχαρούμε τους προπονητές των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Καστοριάς που έφεραν σε πέρας την όλη διαδικασία της παρουσίασης.

  Σκοπός και στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά τώρα σε περίοδο «lockdown» κυρίως στον ψυχολογικό αλλά και σωματικό τομέα, αφού τους λείπει η φυσική τους άσκηση καθώς και το παιχνίδι.
Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί το επόμενο Σάββατο με το 2ο θέμα επιμόρφωσης.