Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Επικοινωνία και ποδόσφαιρο το 2ο μάθημα E-Learning από την ΕΠΣ Καστοριάς μέσα από την πλατφόρμα https://us02web.zoom.us/j/7535236827

 Επικοινωνία και ποδόσφαιρο το 2ο μάθημα E-Learning από την ΕΠΣ Καστοριάς μέσα από την πλατφόρμα https://us02web.zoom.us/j/7535236827

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 12:00
  Στο 2ο μάθημα   e - learning  που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020 θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον Τάκη Φύσσα.
  Ο Τάκης Φύσσας υπήρξε ένας μεγάλος Έλληνας ποδοσφαιριστής, μέλος της Εθνικής Ελλάδας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004.
  Θα μας μιλήσει για τις εμπειρίες που βίωσε σαν ποδοσφαιριστής, για την κατάκτηση του Euro 2004 που ήταν παρών, για την εξέλιξη και τις προοπτικές των αναπτυξιακών ηλικιών αφού για τρία χρόνια διετέλεσε διευθυντής των ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Επίσης θα αναφερθεί και στην προσπάθεια που γίνεται για το κτίσιμο της νέας Εθνικής ομάδας και την συμμετοχή του στο πόστο του τεχνικού διευθυντή.
  Στη σημερινή εποχή,  δεδομένου ότι η τεχνολογία έχει προχωρήσει, internet και κινητά απασχολούν τα παιδιά περισσότερο από όσο πρέπει, διαπιστώνουμε ότι υπάρχει  έλλειψη επικοινωνίας. Αυτό αποτελεί μία πρώτη εμφανής αναλογία  μεταξύ κοινωνικού προβλήματος και ποδοσφαίρου. Ξέρουμε πολύ καλά πως το ομαδικό πνεύμα και η άριστη επικοινωνία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου είναι η αρχή και το τέλος της επιτυχίας.

Ο στόχος μας σαν ΕΠΣ είναι η βελτίωση της μεταξύ τους επικοινωνίας.