Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΄΄IRIS CATERING΄΄

 


Με μία ήττα και μία νίκη συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους οι Μικτές Ομάδες ''Iris Catering'' της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καστοριάς, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α΄ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ-16 & Κ-14.

Στον αγώνα που προηγήθηκε χρονικά, στο γήπεδο Αμμοχωρίου Φλώρινας οι ομάδα των μικρών της ΕΠΣ Καστοριάς (Κ-14) πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, αφού έχασε αρκετές μεγάλες ευκαιρίες και έτσι στο δεύτερο ημίχρονο και σε δύο φάσεις που δεν υπήρχε συγκέντρωση δέχτηκε δύο εύκολα γκολ και έχασε δίκαια με 2-0 από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Φλώρινας.

Αντίθετα, οι «μεγάλοι» (Κ-16) της Ένωσης μας με το ξεκίνημα του αγώνα προηγήθηκαν στο σκορ με τον Τζανίδη και χωρίς να φτάσουν στην συνέχεια στα συνηθισμένα υψηλά επίπεδα απόδοσης τους, με ένα δεύτερο γκολ του Παπουτσίδη καθάρισαν το παιχνίδι. Η ομάδα της ΕΠΣ Φλώρινας έχασε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι όταν κέρδισε πέναλτι το οποίο ο τερματοφύλακας της ομάδας μας κατάφερε να αποκρούσει και να στερήσει από την ομάδα της Φλώρινας από ένα γκολ και  έτσι το αποτέλεσμα του αγώνα παρέμεινε στο 0-2.

Διαιτητής: Τσάνης Άγγελος (Ε.Π.Σ. Κοζάνης)
Βοηθοί Διαιτητή: Σίας Κωνσταντίνος (Ε.Π.Σ. Κοζάνης) - Τυριακίδου Άννα Μαρία (Ε.Π.Σ. Κοζάνης)

Οι συνθέσεις των ομάδων μας:

Κ 14 : 
ΜΑΛΛΑΣ (41’ ΕΥΘΥΜΙΟΥ), ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (41’ ΤΕΡΠΟΣ), ΤΣΟΤΣΟΥΛΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , ΦΙΛΙΑΔΗΣ (73’ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ), ΤΖΗΜΑΣ, ΧΑΤΖΗΣ, ΠΑΥΛΟΥ, ΜΑΤΚΑΡΗΣ (73’ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ) ΚΟΝΤΣΙΩΤΗΣ (58’ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ)

Στην αποστολή συμμετείχαν ακόμη οι: ΛΕΒΕΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΛΤΣΟΓΛΙΔΗΣ, ΖΗΣΗΣ


Κ16 :
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΚΟΥΛΟΥΚΛΙΔΗΣ (46’ ΣΜΕΡΝΟΣ), ΣΑΛΤΣΟΓΛΙΔΗΣ (82’ ΜΙΧΟΣ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΗΣ, ΤΖΑΝΙΔΗΣ (70’ ΤΣΑΓΚΑΛΗΣ), ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ Ν. (46’ ΝΙΚΟΛΑΊΔΗΣ) , ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ, ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ Β. (87’ ΑΛΛΟΥΣΙ)

Στην αποστολή συμμετείχαν ακόμη οι: ΚΥΡΟΥ, ΕΞΑΡΧΟΣ, ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ