Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

 Μέσα σε μία ευχάριστη και όμορφη ατμόσφαιρα και σε πολύ καλό κλίμα  πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, ενόψει της διοργάνωσης του 45ου Τελικού Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων «ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΆ 1980» - «ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ»  που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Απριλίου και ώρα 5 μ.μ. στο Δ.Α.Κ.  Καστοριάς.

Μεταξύ άλλων στο καλωσόρισμά του ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς κ. Δημήτρης Τριανταφύλλου δήλωσε :

«Αρχικά θέλω  να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους τύπου που βρίσκονται εδώ για την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του τελικού  Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26/04/2023 στο Δ.Α.Κ. Καστοριάς.
Συγχαρητήρια στους δύο  φιναλίστ που έφτασαν ως τον τελικό.
Πιστεύω ότι θα πραγματοποιηθεί ένα πολύ καλό παιχνίδι, αντάξιο των δυνατοτήτων και της ιστορίας των δύο ομάδων οι οποίες σαφώς είναι από  τις καλύτερες στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του νομού μας.  Τα παιχνίδια του κυπέλλου άλλωστε  είναι πάντα  παιχνίδια  μεγάλων εκπλήξεων  το έχουμε δει πολλές φορές να συμβαίνεικαθώς είναι διαφορετικά από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Θα πρέπει να δείξουμε στο φίλαθλο κοινό ότι είναι υψηλό το επίπεδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου  και να βγει πολιτισμός και θετικό αποτέλεσμα προς την κοινωνία.
Καλούμε όλους του φιλάθλους να παρευρεθούν στο γήπεδο και να ευχαριστηθούν αυτόν τον αγώνα .
Η χαρά βρίσκεται στον αγώνα, στην προσπάθεια, στον πόνο που προκύπτει, όχι στην ίδια την νίκη», κατέληξε ο κ. Τριανταφύλλου»

  Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. στο τέλος της συζήτησης ζήτησε από τους φιναλίστ του Τελικού να συμβάλουν και να εργαστούν προς κάθε κατεύθυνση ώστε με συνεννόηση  να υπάρξει σεβασμός προς τον κόσμο και ο αγώνας αυτός να είναι  μια πραγματική γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
 Αποφασίστηκε επίσης,  να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του προέδρου κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλου για την μεγάλη του προσφορά στο ποδόσφαιρο της Καστοριάς.
 Τις δυο ομάδες θα συνοδεύουν κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο τα τμήματα υποδομής τους, μεταφέροντας μηνύματα κατά της βίας
 Επισημαίνεται ότι η οικονομική διαχείριση του αγώνα παραχωρήθηκε από την Ένωση στα δύο Σωματεία. 
Όπως είναι γνωστό ο  κυπελλούχος της Ε.Π.Σ. θα συνεχίσει στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας.

  Τέλος, κατόπιν της συνάντησης συνεργασίας για τον τελικό κυπέλλου,  η Ε.Π.Σ Καστοριάς ενημερώνει ότι με  πρωτοβουλία της Διοργανώτριας Αρχής αλλά και με την σύμφωνη γνώμη των δύο σωματείων, μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν από τα εισιτήρια θα διατεθεί σε ποδοσφαιριστή του σωματείου" Α.Σ.Π. ΦΛΑΤΣΑΤΑ  1957" , για την αποκατάσταση των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει μετα τον τραυματισμό του στο γήπεδο στον αγώνα   με το σωματείο "ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΙΛΙΟΔΕΝΔΡΟΥ". 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ!