Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

5o Super Cup ΕΠΣ Καστοριας



H νέα αγωνιστική περίοδος 2023 – 2024 της ΕΠΣ Καστοριάς θα ξεκινήσει αύριο Κυριακή με τη διεξαγωγή του αγώνα SUPER CUP 2023 όπου θα τεθούν αντιμέτωποι η ΑΣΤΡΑΠΉ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΊΑΣ, πρωταθλήτρια της Α' Ερασιτεχνικής κατηγορίας περ. 2022 - 2023 και η ΚΑΣΤΟΡΙΆ 1980 ,  κυπελλούχος της Ενωσης για την αγωνιστική περίοδο 2022 - 2023. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 17.00 στο ΔΑΚ Καστοριάς.

Με την αφορμή της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Καστοριάς εύχεται σε όλη την αθλητική οικογένεια καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία, χωρίς βία και ακρότητες και ιδιαίτερα χωρίς τραυματισμούς στους ποδοσφαιριστές. 

Στόχος της Ένωσης, είναι αυτός ο αγώνας να αποτελέσει μια γιορτή, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας στα γήπεδα με σκοπό την καλλιέργεια του φίλαθλου πνεύματος όπως αρμόζει σε κάθε πολιτισμένη κοινωνία.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους να δώσουν το παρόν στην πρώτη αυτή ποδοσφαιρική αναμέτρηση-  γιορτή του ποδοσφαίρου για την νέα σεζόν, σε ένα παιχνίδι που σκοπό έχει την ανάπτυξη και την αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού επιπέδου καθώς και  την ανάδειξη  του κοινωνικού χαρακτήρα του τοπικού μας ποδοσφαίρου.