Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Συγχαρητήρια Ε.Π.Σ Καστοριάς για τον 46ο Τελικό Κυπέλλου

Σε έναν αγώνα- γιορτή για το ποδόσφαιρο, αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων με πολλά γκολ και με το αποτέλεσμα να κρίνεται στην παράταση, η ομάδα της Αστραπής Μεσοποταμίας ήταν η νικήτρια του 46ου Τελικού Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο Πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Καστοριάς συγχαίρουν τους πρωταγωνιστές του τελικού, τους ποδοσφαιριστές και προπονητές των δύο ομάδων για την συμπεριφορά και τις αξίες που πρέσβευσαν στο παιχνίδι. 
 Συγχαρητήρια στην ομάδα της «ΑΣΤΡΑΠΉΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΊΑΣ» για την κατάκτηση του Κυπέλλου! 
"Η αξία του αντιπάλου δίνει πολύ μεγαλύτερη σημασία στη νίκη”

Συγχαρητήρια και στην ομάδα του «Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 1980»  για την προσπάθεια που κατέβαλε για την κατάκτηση της νίκης.
Το παιχνίδι όπως και η ζωή συνεχίζεται με μια αδιάκοπη προσπάθεια που συνθέτουν οι νίκες και πάνω απ΄όλα οι ήττες και η διαχείρισή τους.

Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους για την μεγάλη προσέλευση τους στο γήπεδο και την μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα μας. Η διοργάνωση του 46ου τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Καστοριάς έδωσε θετικά μηνύματα για το μέλλον του Ποδοσφαίρου του νομού μας. Η επιτυχία της εκδήλωσης ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς πολλών ανθρώπων και παραγόντων. Καλή δύναμη για την συνέχεια! Στόχος όλων μας να αποτελεί η αναβάθμιση του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού της περιοχής μας.

Η Ε.Π.Σ. Καστοριάς συγχαίρει τους διαιτητές του τελικού και συγκεκριμένα τους κυρίους Δήμο Τζάμο ο οποίος στάθηκε αντάξιος των περιστάσεων, όπως και τους βοηθούς του κ.  Χρήστο Σιδερίδη , κ. Παναγιώτη Γκίτσο καθώς και τον 4ο διαιτητή κ.  Ιωαννή Παπαβασιλείου για την απονομή δικαιοσύνης με τα σφυρίγματα τους και για τα λιγότερο δυνατά λάθη στο παιχνίδι.
Θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμο Καστοριάς , την διοίκηση και το προσωπικό του Δ.Α.Κ. για την φιλοξενία. Ευχαριστούμε επίσης τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού για την συμβολή τους στον αγώνα και την άμεση επέμβαση τους όπου χρειάστηκε.
Ο στόχος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, είναι να τονώσουμε τα ιδεώδη του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου στην τοπική κοινωνία και να αναδείξουμε τις αξίες καθώς και τα οφέλη του fair play και του ευ αγωνίζεσθαι.

Στα αξιοσημείωτα του τελικού ήταν η τήρηση ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα στη μνήμη του ΑΝΈΣΤΗ ΑΦΕΝΤΟΥΛΊΔΗ που έφυγε χθές από την ζωή. 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς κ. Δημήτρης Σαββόπουλος έδωσε το έπαθλο του MVP του τελικού που ήταν ο Paolo Tarelli της ΑΣΤΡΑΠΉΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ . Με τιμητική πλακέτα τιμήθηκαν για την πολυετή προσφορά τους στο ποδόσφαιρο οι πρόεδροι, κ. Σταύρος Μπαχαδέρογλου και Γιώργος Τρεμόπουλος, ο παλαίμαχος διαιτητής και παρατηρητής διαιτησίας κ. Βασίλης Νόνας, καθώς και ο παρατηρητής διαιτησίας κ. Σίμος Σπύρου, παρατηρητής αγώνα Βασίλης Μπότσαρης, όπως και οι διαιτητές του τελικού που ανταπεξήλθαν με επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. 
Την απονομή του κυπέλλου στην νικήτρια και κυπελλούχο ομάδα της ΑΣΤΡΑΠΉΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΊΑΣ έκανε ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς κ. Στάθης Βασιλειάδης.

Όπως είναι γνωστό ο κυπελλούχος της Ε.Π.Σ Καστοριάς θα συνεχίσει στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας.