Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

   
  Από την Ε.Ε της Ε.Π.Σ Καστοριάς  γίνεται γνωστό ότι οι διαιτητές και οι παρατηρητές διαιτησίας με την παρότρυνση του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Ευγένιου Βασιλείου,  αποφάσισαν ομόφωνα να αγωνιστούν δωρεάν, προσφέροντας σε κάθε γηπεδούχο σωματείο της  Α' και Β' Κατηγορίας μία δωρεάν διαιτησία. Για τον λόγο αυτό  θα πρέπει ο κάθε διαιτητής να αγωνιστεί από 2 έως 3 παιχνίδια δωρεάν κάτι που έγινε τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, για να έχουν το ίδιο όφελος όλα τα σωματεία. Απομένει μόνο σαν γηπεδούχος η ομάδα του «ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ»  την ερχόμενη αγωνιστική. 
   Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι και οι διαιτητές είναι μέρος του παιχνιδιού και πάντα προσπαθούν να αποδίδουν δικαιοσύνη με τα σφυρίγματα τους.  Δεν μπορεί όμως μόνο οι διαιτητές να προσπαθούν, να προσφέρουν, να αγωνίζονται δωρεάν, να μην λαμβάνουν αμοιβή για αυτά τα παιχνίδια και αντί επαίνου, να εισπράττουν  γκρίνια, ασέβεια, απρέπεια και ψυχολογική βία!! Έχουμε πρόσφατα παραδείγματα...
Θα περιμένουμε  λοιπόν έστω τις τελευταίες αγωνιστικές να αλλάξει η εικόνα αυτή και να επιδείξουν όλοι τον απαραίτητο ΣΕΒΑΣΜΌ σε όλους γιατί το αξίζουν!!
Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Καστοριάς καθώς  και η Επιτροπή Διαιτησίας ευχαριστούν θερμά όλα τα μέλη της διαιτητικής οικογένειας του ποδοσφαίρου της Καστοριάς για τη συνεργασία  και την προσφορά τους προς όλα τα Σωματεία της Ένωσης.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Ε.Ε./ Ε.Π.Σ. Καστοριάς                                Ο Πρόεδρος της Ε.Δ./ Ε.Π.Σ. Καστοριάς

            Τριανταφύλλου Δημήτριος                                                        Βασιλείου Ευγένιος