Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΑΝΟΔΟΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡIΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛHΜΑΤΟΣ Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ      Ο Πρόεδρος και η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, με αφορμή την άνοδο των ομάδων στην Α'  Κατηγορία του Τοπικού Πρωταθλήματος, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ομάδα του Α.Σ. ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ, ως Πρωταθλητή της Β' Κατηγορίας και στην ομάδα Α.Ε. ΒΙΤΣΙΟΥ σαν Δευτεραθλητή της Β' Κατηγορίας  του τοπικού Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Καστοριάς.

   Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές, στους διοικούντες και σε όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία!!! Μετά το τέλος του χθεσινού τελευταίου συναρπαστικού αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, ακολούθησε απονομή Κυπέλλου και μεταλλίων, από τον Πρόεδρο του νομικού προσώπου του Δήμου Καστοριάς, κ. Θεόδωρο Μυλωνά στην ομάδα της ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ και από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Καστοριάς κ. Γιάννη Δημητριάδη στην ομάδα της ΑΕ ΒΙΤΣΙΟΥ. 
     Οι δύο ομάδες απέδειξαν πως το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και πως αθλητισμός σημαίνει ήθος και πολιτισμός στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στις κερκίδες.