Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Ανακοίνωση για Κατάσταση Υγείας Ποδοσφαιριστών

**  Με την έναρξη των πρωταθλημάτων περιόδου 2019 - 2020 θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ αφού από τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020 με βάση την Υπουργική απόφαση του Υπουργού Υγείας και του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, ΘΕΣΠΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ για όλες τις Ομοσπονδίες. 
   Από την 1η Αυγούστου 2019 ο κάθε ποδοσφαιριστής - αθλητής πρέπει να έχει μαζί του την Κάρτα Υγείας Αθλητή για να αγωνιστεί ή να συμμετέχει σε προπόνηση της ομάδας του. Η Κάρτα Υγείας Αθλητή θα επισυνάπτεται με το ατομικό δελτίο του ποδοσφαιριστή και θα επιδεικνύεται πριν από κάθε αγώνα στον διαιτητή.
ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ - ΑΘΛΗΤΗΣ ΔΕΝ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙ. 

** ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ, στην οποία θα συμπληρώσετε τα στοιχεία των ποδοσφαιριστών που θα αγωνιστούν την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020, θα την προσκομίσετε στην Ε.Π.Σ. Καστοριάς και αφού ελεγχθεί από την τελευταία αν όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν προσκομίσει τις απαραίτητες πράξεις συναίνεσης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, η ομάδα θα πάρει ένα αντίγραφο το οποίο θα επιδεικνύει πριν από κάθε αγώνα στον διαιτητή. 
Οι ποδοσφαιριστές που είχαν προσκομίσει πέρυσι τις αντίστοιχες πράξεις συναίνεσης δεν χρειάζεται να τις προσκομίσουν ξανά τη φετινή χρονιά.