Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 Την Δευτέρα 18/04/22 και ώρα 21:00  θα διεξαχθεί παρουσία του Πρόεδρου της ΕΠΣ Καστοριάς, συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Ένωσης  στην οποία θα συμμετέχουν:  ο πρόεδρος της  Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας,  εκπρόσωποι των δυο σωματείων (ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ  και ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ),  οι προπονητές, οι αρχηγοί και ο διαιτητής του τελικού.  Θα μιλήσουν στα ΜΜΕ για τον αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης, ο οποίος θα αναδείξει αφενός  τον κυπελλούχο της Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ για την αγωνιστική περίοδο 2021/2022 και αφετέρου τον εκπρόσωπο του νομού μας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας. 

  Η  Ε.Ε της Ε.Π.Σ. Καστοριάς προσκαλεί τους αθλητικογράφους να παρευρεθούν στην συνέντευξη τύπου για τον 44ο Τελικό Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

  Καλούμε και τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο την Μ. ΤΕΤΆΡΤΗ και ώρα 17:00 για να στηρίξουν τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Ο καλύτερος και ο πιο τυχερός ας κερδίσει και στο τέλος να είναι νικητής το ποδόσφαιρο  και οι δύο ομάδες να είναι  ευχαριστημένες από την προσπάθεια και το παιχνίδι.