Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Συγχαρητήρια Ε.Π.Σ Καστοριάς

Σε έναν αγώνα αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ ,ο οποίος κρίθηκε στα πέναλτυ , ο Παναργειακός ήταν ο νικητής του 44ου Τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Καστοριάς για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 . Ο Πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Καστοριάς συγχαίρουν την ομάδα του Παναργειακού για την κατάκτηση του κυπέλλου! Ευχόμαστε επίσης ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Γιαννάκη που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του αγώνα! 

Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Αστραπής Μεσοποταμίας για την προσπάθεια που κατέβαλε και τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό που επέδειξε σε όλη την διάρκεια.

Ευχαριστούμε το φίλαθλο κοινό για την μεγάλη προσέλευση στο γήπεδο και την ανταπόκριση στο κάλεσμα μας! Η διοργάνωση του 44ου τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ θα περάσει στην ιστορία του Ποδοσφαίρου του νομού μας, ως μια οργανωμένη ποδοσφαιρική εκδήλωση καθώς ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς πολλών ανθρώπων και παραγόντων.

Θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμο Καστοριάς την διοίκηση και το προσωπικό του Δ.Α.Κ., για την φιλοξενία και την άριστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.Ευχαριστούμε επίσης και τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού για την συμβολή τους!