Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021/2022

      Τίτλοι τέλους για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 της Ε.Π.Σ. Καστοριάς.

  Άλλη μια πολύ δύσκολη ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος της, με τα τελευταία παιχνίδια των τμημάτων υποδομής.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα της ακαδημίας του Κάστορα Κ-14 ,για την κατάκτηση του 1ου τελικού Κυπέλλου υποδομών της Ε.Π.Σ. Καστοριάς που διεξήχθη το Σάββατο 21-05-2022 στο γήπεδο των Γραμμοχωρίων, καθώς επίσης και στην φιναλίστ Κ-14 ομάδα της ακαδημίας της Δόξας Κορησού.
  Επιπροσθέτως συγχαίρουμε την ομάδα της ακαδημίας Ορεστιάδα Καλλιθέας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος υποδομής Κ-14, καθώς και την φιναλίστ της ίδιας Ακαδημίας που πέρασε μέσα από το final four που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27-05-2022 και τον τελικό το Σάββατο
 28-05-2022 , με την συμμετοχή των πρώτων τεσσάρων ομάδων που τερμάτισαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (Κάστωρ, Δόξα Κορησού, Ορεστιάδα Καλλιθέας Κ-14 και Ορεστιάδα Καλλιθέας Κ-13).
  Ένα μεγάλο μπράβο και στα παιδιά όλων των ακαδημιών που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα Κ-12 και ολοκληρώθηκε με επιτυχία υπό την μορφή τουρνουά για τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές το Σάββατο 28-05-2022.
  Ευχαριστούμε την διοίκηση της ομάδας του ΑΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗ για την φιλοξενία και την άψογη τέλεση της διοργάνωσης που τους αναθέσαμε.
  Αξίζουν τον σεβασμό μας όλοι όσοι συμμετείχαν στις διάφορες διοργανώσεις: Κύπελλο, πρωταθλήματα Α', Β', κατηγορίας,  τμημάτων υποδομής Κ-12, Κ-14,  Μικτές Ομάδες της Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ,  καθώς επίσης και όλοι οι  προπονητές, ποδοσφαιριστές, διαιτητές, παράγοντες και εθελοντές. 
  Όλοι εμείς στην Ε.Ε της Ένωσης προσπαθήσαμε να έχουμε υψηλά τις αξίες της ζωής , της δικαιοσύνης και του ευ αγωνίζεσθαι και μέσα στις νέες δύσκολες συνθήκες καταφέραμε να κρατήσουμε το ποδοσφαιρικό περιβάλλον του νομού μας με θετικό και ασφαλές πρόσημο.
  Κύριο μέλημα μας σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, ήταν να διασφαλιστεί η υγεία των παιδιών- ποδοσφαιριστών- διαιτητών, να μην υπάρξει κανένας τραυματισμός και όλοι να προοδεύουν από παιχνίδι σε παιχνίδι, διαχειριζόμενοι  το αποτέλεσμα με σεβασμό προς τον αντίπαλο!!
Το καταφέραμε σε πολύ μεγάλο βαθμό!!
  Σας ευχαριστούμε που περάσαμε μαζί σας όμορφες στιγμές, γίναμε όλοι καλύτεροι άνθρωποι, πετύχαμε το τεστ της ατομικής και κοινωνικής ευθύνης πάντα με σεβασμό στο συνάνθρωπο μας και τελειώσαμε τη σεζόν με υγεία, ακολουθώντας πιστά την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων .
ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ όλων μας είναι να ξεκινήσουμε στις αρχές του Σεπτέμβρη με το Super Cup και μέχρι τότε να είναι όλα όπως τα προγραμματίζει ο καθένας μας!

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ