Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Ηello Football Friend- UEFA Grassroots Week

 ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ UEFA «Grassroots Week, Hello Football Friend» ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους το μεράκι καθώς επίσης και η διάθεση όλων όσων ασχολήθηκαν ήταν φανερά παντού!!

Αξίζει να εκφράσουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πολλά συγχαρητήρια στους συντονιστές της διοργάνωσης Κο Βελλίδη Μάκη & Ευαγγελίδη Σταύρο, που με την αυτοθυσία τους, την υπομονή και επιμονή, καθώς και το πάθος τους, έφεραν εις πέρας με μεγάλη επιτυχία το εγχείρημα αυτό.

Είναι σημαντικό να επιβραβεύσουμε και να αναγνωρίσουμε την σημαντική βοήθεια των εθελοντών που με την δική τους συμβολή και διάθεση προσπάθησαν υπέρ το δέον, τα μέγιστα, ώστε να διεξαχθεί ομαλά η διοργάνωση.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Καστοριάς και την αντιδημαρχία "ΜΑΚΕΔΝΟΣ" και συγκεκριμένα τον Κο ΖΗΣΗ και Κο ΛΙΑΜΗ για την παραχώρηση του υπαίθριου χώρου και φυσικά για την πολύτιμη βοήθεια σε όλα όσα τους ζητήθηκαν.

Επίσης ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Θερμά την ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ που ήταν παρούσα και έτοιμη να παράσχει τις πρώτες βοήθειες,τα Μ.Μ.Ε.,τους αθλητικογράφους που κάλυψαν άρτια την διοργάνωση .

Σαν ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ προσπαθούμε να σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες πάντα δίπλα σε τέτοιου είδους διοργανώσεις και ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλες ώστε να προάγουμε τις αξίες του "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ" ,τις αξίες και τα ιδανικά του παιχνιδιού!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ που με την ενεργή συμμετοχή τους έστειλαν το μήνυμα ώστε το ποδόσφαιρο να έχει ευρύτερη ανάπτυξη και να προχωρήσει στην δημιουργία μιας νέας γενιάς ενεργών αθλητών και φιλάθλων!!

Για ακόμη μία φορά νίκησε το αθλητικό πνεύμα και ο πολιτισμό!!