Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ''IRIS CATERING''







Ο Πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Καστοριάς συγχαίρουν τους απόλυτους πρωταγωνιστές που είναι οι ποδοσφαιριστές  των Μικτών Ομάδων "Iris Catering" Κ-16 της Ένωσης ,  για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 3ο όμιλο την εν γένει αγωνιστική συμπεριφορά και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης , στις 16 κορυφαίες ομάδες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της Ε.Π.Ο. Η προσπάθεια τους ανταμείφθηκε και είναι το αποτέλεσμα της πολύ καλής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται. Επίσης συγχαίρουν και  τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ-14 για την προσπάθειά που κατέβαλαν στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.

  Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει να δώσουμε στους Ενωσιακούς Προπονητές μας κ. Θωμά Βελλίδη και κ. Σταύρο Ευαγγελίδη που με τον επαγγελματισμό, το ήθος, τον τρόπο επικοινωνίας και την επιμονή τους κατάφεραν να  ξεπεράσουν  τις δυσκολίες και να φτάσουν στην επίτευξη του στόχου τους. 

Ευχαριστούμε θερμά τις υπεύθυνες της Ένωσης, κ. Τραϊανή Μακρίδου και Αθηνά Ιωαννίδου, οι οποίες βρίσκονται πάντα στο πλευρό των αθλητών δίνοντας το εκατό τοις εκατό  του εαυτού τους.
Συγχαρητήρια και στα σωματεία, τις ακαδημίες και τους προπονητές των ομάδων. Όλοι τους έχουν μερίδιο στην επιτυχία μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις και  τις προσπάθειες που κάνουν για την λειτουργία  του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου και την μετάβαση στο αγωνιστικό παιχνίδι.

Οι Μικτές Ομάδες ''Iris Catering'' της Ε.Π.Σ .Καστοριάς απέδειξαν με την πορεία τους στη διοργάνωση, πως αποτελούν το μέλλον του τοπικού μας ποδοσφαίρου και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα.
Μπράβο σε όλους σας συνεχίζουμε στην επόμενη φάση, για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις!!!

Η πρόκριση είναι αφιερωμένη στον  Πρόεδρο της Επιτροπής Μικτών Ομάδων κ. Μπαξεβανίδη Ιωάννη που συνεχίζει να βρίσκεται  ακούραστα  στο πλευρό των ομάδων.

Υπερήφανος χορηγός και μέγας υποστηρικτής των Μικτών Ομάδων της Ε.Π.Σ. Καστοριάς για όγδοη χρονιά είναι η επιχείρηση «iris catering».