Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Final Four και 1ο Πανελλήνιο Τουρνουά

 Η Ε.Π.Σ Καστοριάς συμμετέχει και στηρίζει τη διοργάνωση του 1ου Πανελλήνιου τουρνουά ποδοσφαίρου υποδομών, που διεξάγεται στο ΔΑΚ Καστοριάς το τριήμερο 17-18 και19 Μαΐου, με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων υποδομής των σωματείων της δύναμης της, καθώς και της διεξαγωγής του FINAL FOUR K-14, για την ανάδειξη του πρωταθλητή για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η ΕΠΣ Καστοριάς μέσα από την διαδικασία διεξαγωγής των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων και την στήριξη της κάθε χρόνο στα οργανωμένα τουρνουά υποδομής των σωματείων που στόχο έχουν την εκμάθηση και εξέλιξη του ποδοσφαίρου για τις νεαρές ηλικίες, την ανάδειξη των ικανοτήτων των μικρών ποδοσφαιριστών με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο, ώστε τα παιδιά να αθληθούν, να βελτιωθούν να κοινωνικοποιηθούν, να διασκεδάσουν να αναδείξουν το ταλέντο τους και να διαμορφώσουν μια ισορροπημένη προσωπικότητα, μέσα από τις αρχές και αξίες του ευ αγωνίζεσθαι!!

Τους αγώνες διαιτητεύουν επίσημοι διαιτητές της ΕΔ/ΕΠΣ Καστοριάς. 

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά μετά το πέρας των αγώνων ακολουθεί τελετή βράβευσης από την Ε.Π.Σ. Καστοριάς προς τις ομάδες, τόσο για τη συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα υποδομών της Ένωσης σεζόν 2023-2024, όσο και για τη συμμετοχή τους στο 1ο Πανελλήνιο τουρνουά ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΆ 1980.