Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Σχολή Προπονητών UEFA B’ στην Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ (1η Φάση)Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καστοριάς  ανακοινώνονται τα ακόλουθα:
Κατόπιν σχετικής ειδοποίησης από το αντίστοιχο Τμήμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) ανακοινώνεται η διεξαγωγή Σχολής Προπονητών UEFA B’ υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας, με χρόνο διεξαγωγής της Α΄ Φάσης το χρονικό διάστημα  από 24 έως 30/6/2024 (η 2η φάση θα διεξαχθεί από την ΕΠΣ Φλώρινας και η 3η στην ΕΠΣ Καστοριάς) σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.


Ενημερώνονται όλοι οι ενδιαφερόμενοι προπονητές να συμμετάσχουν, «άνοιξε» η διαδικασία υποβολής αιτημάτων για την ως άνω Σχολή Προπονητών.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.), στο παρακάτω link όπου υπάρχουν λεπτομέρειες και οδηγίες, ενώ ενναλακτικά μπορείτε να απευθύνεστε στον Σύνδεσμο προπονητών:

https://www.epo.gr/media/files/EKPAIDEYTIKO_SYMBOYLIO/SXOLES_PROPONITON/UEFA_B.pdf

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν το σύνολο των δικαιολογητικών (ακολουθούν) σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα (με θέμα: «Όνομα/Επώνυμο, Αίτηση συμμετοχής στη σχολή UEFA Β, ΕΠΣ Καστοριάς/Φλώρινας») στη διεύθυνση proponites@epo.gr, μέχρι τις 04/06/2024.

Μετά τον τελικό έλεγχο των δικαιολογητικών, θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι προπονητές για την καταβολή του σχετικού παραβόλου.