Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


Οι διαιτητές ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά τους.
     O πρόεδρος της Ε.Ε. Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ  ευχήθηκε καλή χρονιά, με επιτυχίες, επίτευξη στόχων του καθενός και να συνεχίσουν με καλές διαιτησίες καθώς τα πρωταθλήματα μπαίνουν στην τελική ευθεία. Ο πρόεδρος της Ε.Δ./Ε.Π.Σ. Ευγένιος Βασιλείου ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά,  υγεία και προόδο στις οικογένειες των μελών των διαιτητών. Κάλεσε τα μέλη να είναι αγαπημένα μεταξύ τους, να μη βιάζονται, γιατί όλα τα πράγματα στη ζωή έρχονται στη ώρα τους, ζήτησε την νέα χρονιά μεγαλύτερη συμμετοχή στα εκπαιδευτικά μαθήματα της Δευτέρας, 
    Υπενθύμισε στους διαιτητές ότι σαν Ένωση προσπαθούμε για το καλύτερο. Ευχήθηκε στους νέους διαιτητές που πρόσφατα αποφοίτησαν από τη σχολή καλή επιτυχία στο έργο τους. 
    Ευχαρίστησε  διαιτητές και  παρατηρητές για τη παρουσία τους στο εκπαιδευτικό μάθημα και στη εκδήλωση, την οποία τίμησε με την παρουσία του και ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος και αναπληρωτής πρόεδρος Γιάννης Δημητριάδης. 
Μεγάλος τυχερός της βραδιάς στην κοπή της βασιλόπιτας ήταν ο Ανδρέας Λυρογιάννης  αφού αυτός κέρδισε το τυχερό  νόμισμα και παρέλαβε το δώρο που ήταν ένα ρολόι χειρός.