Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ UEFA C ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Στη λειτουργία  Σχολής  Προπονητών Ποδοσφαίρου UEFA-C προχωρά η  Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ. Καστοριάς.
Η Σχολή Προπονητών θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Μάιο και σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να ξεκινήσει την προπονητική ή που θέλει να αποκτήσει (όπως προβλέπει και ο κανονισμός της Ε.Π.Ο.) δίπλωμα προπονητή να το κάνει πράξη.
Είναι η δεύτερη φορά που θα λειτουργήσει ανάλογη Σχολή Προπονητών UEFA C στην Καστοριά, αφού η πρώτη πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2016., Η Ε.Ε της Ε.Π.Σ. Καστοριάς  μετά από συντονισμένες ενέργειες κατάφερε να κάνει πράξη τη δέσμευση που πήρε στην Τακτική Γενική Συνέλευση του 2017, ώστε να λειτουργήσει   Σχολή Προπονητών το 2018 στην Καστοριά, για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι ασχολούνται με την προπονητική, αφού από την νέα περίοδο σύμφωνα με τον ΚΑΠ,  είναι απαραίτητη προϋπόθεση καθώς ισχύει ο νέος κανονισμός ο οποίος προβλέπει τι δίπλωμα πρέπει να κατέχει ένας προπονητής ανάλογα με τη κατηγορία της ομάδας στην οποία πρόκειται να προσληφθεί.