Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

2ο SUPER CUP Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

  Όπως έχει καθιερωθεί από την περασμένη σεζόν, η ποδοσφαιρική χρονιά ανοίγει με το SUPER CUP,  έναν αγώνα που θα συμμετέχουν η  πρωταθλήτρια ομάδα της Α’ Κατηγορίας Αστραπή Μεσοποταμίας και ο Κυπελλούχος  της αγωνιστικής περιόδου 2018-19,\ Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας.
  Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν με σκοπό και στόχο να δείξουν στον κόσμο ο καθένας από την πλευρά του το βαθμό ετοιμότητας για την νέα αγωνιστική περίοδο και να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, το 2ο Super Cup της Ε.Π.Σ. Καστοριάς.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί  θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ , το Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 17:00 με είσοδο ελεύθερη για τους φιλάθλους.
  Οι δύο καλύτερες ομάδες του νομού μας για την αγωνιστική περίοδο που πέρασε, δίνουν έναν αγώνα και διεκδικούν το τρόπαιο του Super Cup, που δίνει τίτλο στον νικητή και γόητρο στον φιναλίστ.
  Η Ε.Π.Σ. Καστοριάς καλεί όλους τους φιλάθλους να δώσουν το παρών στην πρώτη ποδοσφαιρική αυτή αναμέτρηση για την νέα σεζόν, σε ένα παιχνίδι γιορτή, που σκοπό έχει να αναβαθμίσει το επίπεδο του τοπικού μας ποδοσφαίρου και δίνει  στις δύο ομάδες τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το βαθμό ετοιμότητας τους. 
  Την Παρασκευή 30 Αυγούστου οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων συναντήθηκαν με την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου στα γραφεία της Ένωσης και συζήτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες του αγώνα.

ΕΠΑΘΛΑ ΑΓΩΝΩΝ:

Στη νικήτρια ομάδα του 2ου SUPER CUP θα απονεμηθεί κύπελλο και μετάλλια σε κάθε ποδοσφαιριστή.

Στη δεύτερη ομάδα (φιναλίστ) θα απονεμηθεί αναμνηστική πλακέτα και μετάλλια σε κάθε ποδοσφαιριστή.

Αναμνηστικά έπαθλα θα απονεμηθούν και στους Διαιτητές.

Παράλληλα, πριν την έναρξη του μεγάλου αυτού παιχνιδιού ή στο ημίχρονο θα βραβευτούν  οι πρώτοι σκόρερ των πρωταθλημάτων Α' και Β' Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καστοριάς της περασμένης ποδοσφαιρικής χρονιάς,  καθώς και ο προπονητής της Αστραπής Μεσοποταμίας, ομάδας που ανέβηκε στην Γ' Εθνική Κατηγορία.
Επίσης,  θα απονεμηθεί  κύπελλο ήθους στα σωματεία που δεν είχαν καμία ποινή ( ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑΣ, ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ, Α.Π. ΡΟΣΟΝΕΡΙ) στην αγωνιστική περίοδο που πέρασε,  και τέλος στο σωματείο « Α.Σ  ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ»  για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του.