Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

 Η ΕΠΣ Καστοριάς ανακοίνωσε δωρεάν διαιτησίες στα σωματεία - μέλη της.

Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ και δείχνοντας για ακόμα μια φορά έμπρακτα τη στήριξή μας στα Σωματεία-Μέλη μας, όπως είχαμε αναφέρει στην τακτική γενική συνέλευση του Ιουλίου για την δύσκολη  συγκυρία που έχει επηρεάσει ολόκληρη την κοινωνία καθώς και το χώρο του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, σας κάνουμε γνωστό το δεύτερο πακέτο οικονομικής βοήθειας που θα έχουν όλες οι  ομάδες, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Οι διαιτησίες για τις τρεις αγωνιστικές του κυπέλλου της Α' φάσεις των 16 ομάδων  θα είναι δωρεάν για όλα τα σωματεία, η μια εκ των οποίων είναι προσφορά των διαιτητών τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και σεβασμός από όλους, η δεύτερη θα είναι από την  ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ και η τρίτη είναι προσφορά του χορηγού κυπέλλου ερασιτεχνών pizza & pasta basilico.

Επίσης μετά από πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου προς την Ε/Δ της ΕΠΣ Καστοριάς γίνεται γνωστό ότι οι διαιτητές, θα αγωνιστούν στον τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος Α' και  Β' κατηγορίας δωρεάν και ο αντίστοιχος αγώνας του δεύτερου γύρου θα είναι δωρεάν από την ένωση.

Με υπευθυνότητα και πλήρη επίγνωση της κατάστασης που βιώνουμε, θα προσπαθούμε με κάθε τρόπο να είμαστε δίπλα στις ομάδες μας, παρέχοντας από την πλευρά μας το καλύτερο δυνατόν και ελπίζοντας η συνέχεια να βρει όλους τους συμμετέχοντας στο χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο υγιείς, χωρίς τοξικότητα με ιδέες και προτάσεις προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης και της προόδου του αθλήματος, ώστε ο καθένας να πετύχει το στόχο που έχει θέση και επιθυμεί.

Η Ε.Ε. της ΕΠΣ Καστοριάς από την πλευρά της ευχαριστεί  θερμά  την Επιτροπή Διαιτησίας και  όλα τα μέλη της διαιτητικής οικογένειας του ποδοσφαίρου της Καστοριάς για τη συνεργασία τους και την προσφορά τους προς όλα τα σωματεία της Ένωσης. «Αξίζετε το σεβασμό όλων». 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον χορηγό του κυπέλλου pizza & pasta basilico για την προσφορά του. Ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλες επιχειρήσεις ώστε τα οφέλη να είναι ανταποδοτικά.