Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Επιτροπής Μικτών Ομάδων και Υποδομών καθώς επίσης και των προπονητών των Μικτών Ομάδων της Ε.Π.Σ Καστοριάς  με  τους υπεύθυνους των ακαδημιών- σωματείων που θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομών την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2021/2022. Κατόπιν συζήτησης ελήφθησαν οι κάτωθι αποφάσεις: 

1. Ως ημερομηνία έναρξης ορίζεται το Σαββατοκύριακο 13/14-11-2021.

2. Πριν τον τελικό κυπέλλου ανδρών,  θα πραγματοποιηθεί  ως PRE-GAME τελικός κυπέλλου της κατηγορίας  Κ-14 μεταξύ των δύο (2) πρώτων ομάδων που θα βρίσκονται στον βαθμολογικό πίνακα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. 

3. Μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κατηγορίας Κ-14 , θα πραγματοποιηθούν PLAY OFF μεταξύ των τεσσάρων (4) πρώτων ομάδων του βαθμολογικού πίνακα όπου η πρώτη ομάδα θα αγωνιστεί με την τέταρτη  (1 με 4) και η δεύτερη ομάδα με την τρίτη (2 με 3). Κατόπιν των αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί την επομένη ο Τελικός αγώνας.

4. Η Κατηγορία Κ-12 θα πραγματοποιηθεί χωρίς να υπάρχει βαθμολογία.

5. Σε κάθε Φύλλο Αγώνα θα υποδεικνύονται   από τον προπονητή της κάθε ομάδας οι δύο (2) καλύτεροι ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας (MVP αντιπάλου). 

6. Η Κατηγορία Κ-14 θα αγωνίζεται με προσωρινά δελτία ατομικών στοιχείων και κάρτα υγείας και η κατηγορία Κ-12 μόνο με την κάρτα υγείας. 

Το πρόγραμμα αγώνων θα γνωστοποιηθεί με νέα ανακοίνωση.