Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


  Η Ε.Π.Σ. Καστοριάς στα πλαίσια των προσπαθειών της και της συνεχούς αναζήτησης νέων τρόπων βελτίωσης του τοπικού ποδοσφαίρου, ανακοινώνει ότι, αρχής γενομένης από την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020, το πρωτάθλημα Α' κατηγορίας της Ε.Π.Σ. αναβαθμίζεται και αλλάζει μορφή και τρόπο διεξαγωγής.
   Συγκεκριμένα, θα συμμετέχουν 12 ομάδες σε ένα Πρωτάθλημα με 22 αγωνιστικές σε δύο γύρους και θα ακολουθήσουν στη συνέχεια play off και playout, με τις πρώτες τέσσερις ομάδες ( θέσεις 1 – 4) σε μίνι πρωτάθλημα έξι αγωνιστικών εντός και εκτός έδρας για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας και οι τέσσερις ( 8 – 11 ), επίσης σε μίνι πρωτάθλημα έξι αγωνιστικών εντός και εκτός έδρας για την ανάδειξη της δεύτερης ομάδας που θα υποβιβαστεί, καθώς η 12η ομάδα θα υποβιβαστεί από την κανονική διαδικασία του πρωταθλήματος.
  Οι ομάδες στη διαδικασία των play off και playout, θα «μεταφέρουν» μαζί τους και τη βαθμολογία της κανονικής διάρκειας, ενώ ο τρόπος θα περιλαμβάνεται στην προκήρυξη πρωταθλημάτων.

  Επίσης, αποφασίστηκε να ορίζονται παρατηρητές διαιτησίας σε όλους τους αγώνες της Α' και σε επιλεγμένους αγώνες της Β΄ κατηγορίας.