Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


  Ο Πρόεδρος και η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Καστοριάς συγχαίρουν τον διαιτητή της Ένωσης μας Φώτη Φωτιάδη για την αξιολόγηση και την προαγωγή του στους πίνακες διαιτητών της SUPER LEAGUE.
   Η άνοδος αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την διαιτησία και το τοπικό ποδόσφαιρο και απηχεί τη μεγάλη του προσωπική προσπάθεια και υπομονή  αλλά και τη συλλογική υποστήριξη που του παρέχει το πρωτάθλημα της Ε.Π..Σ Καστοριάς.
   Νιώθουμε χαρά και περηφάνια, γιατί μετά από εννέα χρόνια στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE ήρθε η δικαίωση των κόπων του. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια  αξίζουν και στον Βοηθό Διαιτητή της Ένωσης μας Ιορδάνη Δημητριάδη για την εκ' νέου πανάξια τοποθέτηση του στους πίνακες βοηθών Διαιτητών της SUPER LEAGUE αφού συνεχίζει να μας εκπροσωπεί στο υψηλότερο επίπεδο της Διαιτησίας.
   Επίσης να συγχαρούμε τον Διαιτητή μας Βασίλη Πολυχρονίου καθώς και τους βοηθούς διαιτητές, Χρήστο Σιδερίδη και Γρηγόρη Πρεσπάρη για την εκ' νέου τοποθέτηση τους στους πίνακες της 3ης  Κατηγορίας. Η συμμετοχή σας στην Σούπερ Λίγκα και στα εθνικά πρωταθλήματα δίνει αξία και κίνητρο στα υπόλοιπα μέλη της τοπικής μας Διαιτησίας να θέλουν να ακολουθήσουν το δρόμο που δείχνετε. Είμαστε σίγουροι πως όλοι τους έχουν τα εχέγγυα να ανταποκριθούν με επιτυχία και να δικαιώσουν όσους τους εμπιστεύονται.
Στους πίνακες Αξιολογημένων  παρατηρητών Διαιτησίας 2ης κατηγορίας συνεχίζουν να  εκπροσωπούν την Ένωση μας ο εκπαιδευτής Διαιτησίας Γρηγόρης Ρόντσης και ο αρχιδιαιτητής Σίμος Σπύρου.
   Απώλεια για την Ε.Π.Σ. Καστοριάς καθώς δεν βρίσκεται στους πίνακες της Γ' Εθνικής κατηγορίας το αξιόλογο  με ήθος και προσδοκίες μέλος μας, Βασίλης Σιδερίδης λόγω ηλικίας αφού σύμφωνα με τον νέο κανονισμό κόπηκαν όλοι οι Διαιτητές 3ης κατηγορίας που είναι γεννημένοι το 1986 και κάτω.
   Ελπίζουμε να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη διαιτησία σε τοπικό επίπεδο αφού έχει την ικανότητα και την εκτίμηση όλων μας.
Η Ε.Ε της Ε.Π.Σ. Καστοριάς παραμένει πιστή στο στόχο για συνεχή αναβάθμιση και εξέλιξη στο χώρο της διαιτησίας, προγραμματίζοντας για άλλη μια φορά σχολή διαιτησίας. Οι προεγγραφές θα ξεκινήσουν άμεσα και η σχολή θα ολοκληρωθεί στα μέσα του Οκτώβρη.