Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ


  Μετά από επτά συναπτά έτη αποφάσισα να αποχωρήσω από την θέση του προπονητή των Μικτών Ομάδων της Ε.Π.Σ. Καστοριάς για προσωπικούς λόγους.!  Η απόφαση μου δεν ήταν εύκολη αφού μετά από τόσα χρόνια δέθηκα συναισθηματικά με το κομμάτι των αναπτυξιακών ηλικιών και των τμημάτων υποδομών της Ένωσης, συνεργάστηκα με πολλά ταλαντούχα παιδιά, με γονείς, ακαδημίες, αξιόλογους προπονητές και παράγοντες.    Επιδίωξα σε όλη μου την πορεία την πραγματική προσφορά ικανοποιώντας την υστεροφημία μου με ανιδιοτέλεια για το καλύτερο αποτέλεσμα.
  Ευχαριστώ τη διοίκηση της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Επίσης τον υπεύθυνο της Τεχνικής Επιτροπής της Ένωσης, Ιωάννη  Μπαξεβανίδη, όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί μου, όλα αυτά τα χρόνια, τις Τεχνικές Επιτροπές που πέρασαν, τον συνεργάτη μου τα τελευταία χρόνια και γυμναστή τερματοφυλάκων Στέλιο Φόρλιακα, την υπάλληλο της Ένωσης κ. Τραϊανή Μακρίδου για την αμέριστη βοήθεια και υποστήριξη της καθώς και τους πολυάριθμους φίλους που απέκτησα και με στήριξαν από όλο το Νομό!
  Ευχαριστώ επίσης τους ομοσπονδιακούς και περιφερειακούς προπονητές της Ε.Π.Ο. που συνεργάστηκα μαζί τους, όπως και όλους τους προπονητές των Μικτών Ομάδων των Ενώσεων που βρεθήκαμε αντίπαλοι, για τη άριστη συνεργασία που είχαμε.!
  Κάναμε πολλές επιτυχίες!!
  Πολλά παιδιά που πέρασαν από τις Μικτές Ομάδες Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων όλα αυτά τα χρόνια, βελτιώθηκαν, ξεχώρισαν και τώρα επανδρώνουν ομάδες Εθνικών κατηγοριών. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή πρόοδο, καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία σε ότι κάνουν στη ζωής τους!!!

Καλή επιτυχία στον επόμενο προπονητή των Μικτών Ομάδων.

Με τιμή,

Μπαχαδέρογλου Μίμης
Προπονητής UEFA Β'.