Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Μετά την ολοκλήρωση του 3ου Super Cup θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην διοίκηση της ομάδας της Πενταβρύσου για την άψογη φιλοξενία ενός σημαντικού αγώνα το οποίο αποτέλεσε γιορτή για το ποδόσφαιρο και κυρίως για την επιτυχία να διεξαχθει ο αγώνας σε ένα  γήπεδο με αγωνιστικό χώρο υψηλών προδιαγραφών. Αξίζουν πολλά μπράβο τόσο για την προσπάθεια σας όσο και για  το αποτέλεσμα το οποίο για εμάς ήταν αναμενόμενο.

Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Αστραπής Μεσοποταμίας για την πανάξια κατάκτηση του τροπαίου.

Συγχαρητήρια επίσης και στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας για την πολύ καλή εμφάνιση.

Φυσικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον διαιτητή του αγώνα Κο Φώτη Φωτιάδη, που τίμησε για 20 χρόνια την διαιτησία και έφτασε στην κορυφή! Είμαστε σίγουροι σαν ΕΠΣ  ότι είχε πολλά να δώσει ακόμα. Του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει τύχη και υγεία σε ότι επιλέξει και να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει.

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική σεζόν με υγεία και δύναμη σε όλους. Αυτή η πανδημία μας έδειξε πόσο αξίζει η ζωή και πως  δεν πρέπει να στεκόμαστε σε μικροπράγματα. Ο αθλητισμός είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και το παιχνίδι μια μεγάλη γιορτή. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα σε συνεργασία με όλους τους φορείς και τους συμμετέχοντες έτσι ώστε να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα. Ευχή όλων μας να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης όσο πιο γρήγορα και ανώδυνα γίνεται και να μπούμε με το  καλό στην κανονικότητα.