Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


Εκ μέρους του κ. Κωνσταντίνου Βρακά, προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής/Ε.Π.Ο., σας αποστέλλω την παρακάτω επιστολή:

«Κύριε πρόεδρε,
Με ιδιαίτερη χαρά σάς προσκαλούμε στην 1η περιφερειακή συνάντηση για τον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου 2018 στα Ιωάννινα (ξενοδοχείο Du Lac).

Επιπλέον, στην εν λόγω συνάντηση επιθυμούμε να παραβρίσκονται ο υπεύθυνος διοργάνωσης των πρωταθλημάτων υποδομής της Ένωσής σας, οι ενωσιακοί προπονητές, ο πρόεδρος του τοπικού συνδέσμου προπονητών (εφόσον υπάρχει), οι υπεύθυνοι των γυναικείων σωματείων, καθώς επίσης οι υπεύθυνοι και/ή οι προπονητές των ερασιτεχνικών ακαδημιών που παίρνουν μέρος στα τοπικά πρωταθλήματα υποδομής. Παρακαλούμε θερμά όπως ενημερωθούν όλοι οι παραπάνω με ευθύνη της Ένωσής σας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  θα αναπτυχθούν από στελέχη της Ομοσπονδίας οι πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί το στρατηγικό πλάνο, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες, τους οποίους θεωρούμε «συμπαίκτες» στην προσπάθειά μας  για αναβάθμιση του ποδοσφαίρου, να καταθέσουν τις προτάσεις τους πάνω στο αντικείμενο της συνάντησης.

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στους εξής πυλώνες:

Grassroots / Ακαδημίες / Άνοιγμα στην κοινωνία
(ομιλητής: Κουτσούρης Μιχαήλ, Διευθυντής Στρατηγικής Ανάπτυξης)

Ανάπτυξη γυναικείου ποδοσφαίρου
(ομιλητής: Πριόνας Αντώνης, προπονητής Εθνικών Ομάδων Κορασίδων/Νεανίδων)

Ανάπτυξη Εθνικών Ομάδων / Αναπτυξιακές Διοργανώσεις
(ομιλητής: Τσάνας Κωνσταντίνος, συνεργάτης του κ. Σκίμπε στην Εθνική Ομάδα)

Εκπαίδευση / Νέες τεχνολογίες
(ομιλητής: Ζελενίτσας Χαράλαμπος, Τεχνικός Διευθυντής)

Σημειώνεται ότι για την καλύτερη ροη της διαδικασίας έχουν οριστεί δύο κύκλοι συζητήσεων:
Στον πρώτο θα λάβουν μέρος οι πρόεδροι των Ε.Π.Σ., οι υπεύθυνοι των πρωταθλημάτων υποδομής Ε.Π.Σ., και οι εκπρόσωποι του συνδέσμου προπονητών (ώρες: 15:00-17:00).
Στον δεύτερο θα λάβουν μέρος οι υπεύθυνοι και οι προπονητές των ερασιτεχνικών ακαδημιών και οι εκπρόσωποι των γυναικείων ομάδων (ώρες 17:00-19:00).