Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


  Η Ε.Π.Ο. δημοσιοποίησε την προκήρυξη του ποδοσφαιρικού Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας. Σύμφωνα με την οποία όλες τις Ε.Π.Σ. της χώρας είναι υποχρεωμένες να δηλώσουν τον Κυπελλούχο τους, το αργότερο ως τις 27 Μαρτίου (Τρίτη).
Ενώ μέχρι και τη Δευτέρα 26 Μαρτίου πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι διοργανώσεις των Ενώσεων και να έχουν προκύψει οι κατά τόπους κυπελλούχοι.
  Οι Κυπελλούχες ομάδες έχουν την υποχρέωση να υποβάλλουν στην ΕΠΟ, έως την Τρίτη 27 Μαρτίου τη Δήλωση Συμμετοχής (σε ειδικό έντυπο, που θα γίνει γνωστό μέσω δημοσιοποίησης στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας). Κι ακόμα, Συνυποσχετικό Διαιτησίας/Δήλωση υπογεγραμμένη από τον Νόμιμο Εκπρόσωπο του Σωματείου/Ομάδας περί της αποδοχής του Καταστατικού, των Κανονισμών, των εγκυκλίων, των οδηγιών και των αποφάσεων F.I.F.A., U.E.F.A. και Ε.Π.Ο. (Άρθρα 13,62, 63, 64 του Καταστατικού Ε.Π.Ο.), νόμιμα επικυρωμένη, Παραχωρητήριο γηπέδου, με ευθύνη του Σωματείου που το δηλώνει, ότι το συγκεκριμένο γήπεδο έχει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, για να λάβει Άδεια διεξαγωγής αγώνα από την Περιφέρεια, καθώς και Βεβαίωση μη οφειλής από το Λογιστήριο της Ε.Π.Ο, και της οικείας Ε.Π.Σ..
Χωρίς την υποβολή των ανωτέρω δικαιολογητικών καμία Δήλωση Συμμετοχής δεν γίνεται δεκτή.
   Η Κατάσταση Υγείας των ποδοσφαιριστών, πρωτότυπη συνοδευόμενη από την βεβαίωση που έχει εκδοθεί από την Ε.Π.Ο. για τα Σωματεία της Γ' Εθνικής και από τις οικείες Ε.Π.Σ. για τα Σωματεία των Τοπικών πρωταθλημάτων, θα επιδεικνύονται στον Διαιτητή του Αγώνα.


 


 

Σε περίπτωση που υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν συμπεριλαμβάνονται στις ήδη κατατεθειμένες, τότε το Σωματείο υποχρεούται να αποστείλει στην Ε.Π.Ο. νέα πρωτότυπη Κατάσταση Υγείας.

 

* * * Στους αγώνες της 2ης Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων συμμετέχουν υποχρεωτικά οι Κυπελλούχες Ομάδες των Ε.Π.Σ. - Μελών της Ε.Π.Ο., που θα προκύψουν από τους αγώνες της 1ης Φάσης, οι οποίοι διεξάγονται με ευθύνη των Ε.Π.Σ..

 

Εφόσον ο Κυπελλούχος δηλώσει αδυναμία συμμετοχής, η οικεία Ε.Π.Σ. δύναται να δηλώσει ως Κυπελλούχο, τον φιναλίστ του Τελικού εφόσον αυτός επιθυμεί να συμμετάσχει, στις προθεσμίες που ισχύουν ανωτέρω.

 

Όλες οι ημερομηνίες και οι πρώτοι αντίπαλοι

 

Η κλήρωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Μαρτίου.