Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΑ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Καστοριάς ανακοινώνει οδηγίες αναφορικά με την διεξαγωγή του αγώνα της Κυριακής 15/3/2020  για την Γ' Εθνική κατηγορία, στο γήπεδο της Μεσοποταμίας, μεταξύ των ομάδων, Αστραπή Μεσοποταμίας - ΠΑΣ Φλώρινα.

Kατά την προσέλευση της εκάστοτε ομάδας στο γήπεδο θα επιτρέπεται να εισέρχονται το ανώτερο έως 30 ΑΤΟΜΑ (ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ, διοίκηση) σε σχετική λίστα που θα παραδίδεται  στον υπεύθυνο ελέγχου (παρατηρητή αγώνα ή διαιτητή) και στην συνέχεια η θύρα θα κλειδώνει.

Στο γήπεδο πέραν των 60 ατόμων των δύο διαγωνιζόμενων σωματείων, θα  εισέρχονται οι αξιωματούχοι του αγώνα (διαιτητές, παρατηρητές, γιατροί).

Θα επιτρέπεται επίσης η είσοδος σε δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ, ή σε τηλεοπτική μετάδοση εφόσον  υπάρχει σχετική άδεια από την διοργανώτρια.

Σε περιπτώσεις παραβίασης των ανωτέρων οδηγιών, ο διαιτητής θα προχωρεί στην αυστηρή τήρηση του  ΚΑΠ( διακοπή αγώνα κλπ.) ενώ υποχρεωτικά θα αναφέρει τα συμβάντα στο Φύλλο αγώνα και θα  υπάρχουν αυστηρές κυρώσεις.