Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

 Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει η  Ε.Π.Σ. Καστοριάς  μετά από πρόταση της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης   τον Οκτώβριο. Στη συγκεκριμένη Σχολή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος όσοι επιθυμούν ηλικίας από 16 έως 33 ετών (γεννημένοι από το 1988 έως το 2005),  γυναίκες και άνδρες, να είναι απόφοιτοι τουλάχιστον τρίτης τάξης Γυμνασίου ή άλλης ισοτίμου Σχολής.  Προϋπόθεση είναι οι  συμμετέχοντες άνω των 28 ετών να έχουν διατελέσει ποδοσφαιριστές. Οι ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής ξεκινάνε την Παρασκευή  03 Σεπτεμβρίου 2021 έως την Δευτέρα  04 Οκτωβρίου 2021 και θα γίνονται στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καστοριάς επί της οδού Αθ. Διακου 2,  Καστοριά.

(Τηλ. 2467083728)

  Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου και  θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα της Ε.Π.Σ Καστοριάς τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας. 
  Η τελική επιλογή των υποψηφίων διαιτητών της νέας αυτής σχολής διαιτησίας θα πραγματοποιηθεί ύστερα από προσωπική συνέντευξη με τα μέλη της Ε.Δ./Ε.Π.Σ. Καστοριάς.

  Υπεύθυνος Εκπαίδευσης της Σχολής έχει ορισθεί  το μέλος και εκπαιδευτής διαιτησίας της ΕΔ/ΕΠΣ Καστοριάς. Κος Ρόντσης Γρηγόρης.