Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ

  Η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς σε συνεργασία με την Ε.Δ/Ε.Π.Σ. και στα πλαίσια της στήριξης των σωματείων, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, αποφάσισε οι διαιτητές να αγωνισθούν χωρίς αποζημίωση στους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του 2ου γύρου (13/02/2022) για το πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι αυτής της αγωνιστικής θα έχουν την δωρεάν διαιτησία στο επόμενο διάστημα.
Αντίστοιχα για την Α' κατηγορία θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για παιχνίδια χωρίς αποζημίωση.
  Με υπευθυνότητα και πλήρη επίγνωση της κατάστασης που βιώνουμε, θα προσπαθούμε με κάθε τρόπο να είμαστε δίπλα στις ομάδες μας, παρέχοντας από την πλευρά μας το καλύτερο δυνατόν και ελπίζοντας η συνέχεια να βρει όλους τους συμμετέχοντας στο χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο υγιείς αλλά και χωρίς τοξικότητα με ιδέες και προτάσεις προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης και της προόδου του αθλήματος, ώστε ο καθένας να πετύχει το στόχο που έχει θέση και επιθυμεί.
  Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Καστοριάς από την πλευρά της ευχαριστεί θερμά την Επιτροπή Διαιτησίας και  όλα τα μέλη της διαιτητικής οικογένειας του ποδοσφαίρου της Καστοριάς για τη συνεργασία τους και την προσφορά τους προς όλα τα σωματεία της Ένωσης.
 «Αξίζετε το σεβασμό όλων».