Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ''Iris Catering'' - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Με θετικά αποτελέσματα συνέχισαν την πορεία τους οι Μικτές Ομάδες Κ-15 και Κ-17 της Ένωσής μας: 

ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Κ15 - ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Κ15  4-4

ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Κ17 - ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Κ17  2-1

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά των Μικτών Ομάδων "IRIS CATERING" της ΕΠΣ Καστοριάς και της ΕΠΣ Φλώρινας, για τα ανταγωνιστικά παιχνίδια που μας πρόσφεραν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων το απόγευμα της Τετάρτης 16-02-22 στο γήπεδο του Κάστορα. Αποτελείτε το μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου και αξίζετε της προσοχής των ειδικών! Συνεχίστε την προσπάθεια σας!

Εκείνο βέβαια που έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους εμάς  στην  Ε.Ε της ΕΠΣ Καστοριάς δεν είναι το αποτέλεσμα,  αλλά  να κατανοήσουν όλοι το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο είναι  ένα παιχνίδι, το οποίο έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί ως κοινωνικό εργαλείο με μοναδικό στόχο και σκοπό την προαγωγή αξιών όπως είναι το "fair play" και το "ευ αγωνίζεσθαι". Σαφώς, δεν θα πρέπει να υπάρχει  το  φαινόμενο της διαμαρτυρίας και ασέβειας προς τον αντίπαλο και τους διαιτητές. Όλοι μπορούν να κάνουν λάθη και είναι στο χέρι όλων να τα αναγνωρίσουν, να τα παραδεχτούν, να μάθουν από αυτά και στο τέλος να τα ξεχάσουν. Το παιχνίδι όπως και η ίδια η ζωή, χάνει το μεγαλύτερο κομμάτι της αγνότητας, αν δεν αναλογιστούμε όλοι, ότι μέσα από αυτό πρέπει να προάγεται ο πολιτισμός και όχι η βία. Διαφορετικά χάνουμε τον προσανατολισμό μας σαν ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και σαν θεσμικοί φορείς.!!!

Μπράβο σε όλους σας!!
Μπράβο στους προπονητές μας που σας μεταγγίζουν παιδεία, χαρακτήρα, αγωγή και συμβάλουν στη βελτίωση των επιδόσεων σας. Εχέγγυα χρήσιμα για την επιτυχία, τις αξίες, τα ιδανικά σας και τον τρόπο που βλέπετε και προσεγγίζετε το ποδόσφαιρο.
Συγχαρητήρια στον διαιτητή και στους βοηθούς του για την απονομή δικαιοσύνης.

Για την Ε.Ε της ΕΠΣ Καστοριάς

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ             ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ