Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Έναρξη  αξιολόγησης των ποδοσφαιριστών που θα επανδρώσουν την Μικτή Ομάδα της Ε.Π.Σ. Καστοριάς.  

   Η Τεχνική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Καστοριάς,  μετά από πρόταση των προπονητών των Μικτών Ομάδων Θωμά Βελλίδη και Σταύρου Ευαγγελίδη,  αποφάσισε την έναρξη  της αξιολόγησης ποδοσφαιριστών για την επάνδρωση των Μικτών Ομάδων της Ένωσης  μας που θα συμμετέχουν στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων για την αγωνιστική περίοδο 2022/2023. 
   Ενημερώνουμε όλες τις ομάδες και τις ακαδημίες όλων των τμημάτων υποδομής της Ένωσης να στείλουν στην προπόνηση προεπιλογής που θα γίνει στο βοηθητικό ΔΑΚ Καστοριάς την Δευτέρα 03-10-2022  και ώρα 15:30 ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2009.  
 ***Παρακαλόυνται οι προπονητές των ακαδημιών να αποστείλουν τα ονόματα και τις θέσεις των ποδοσφαιριστών που θα συμμετέχουν στην αξιολόγηση στα e mail των Ενωσιακών προπονητών  εως την Παρασκευή 30/09/2022. (thomasvellidis@outlook.com  και estavros@gmail.com)
   Απαραίτητη προϋπόθεση, για την  τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και για τους ποδοσφαιριστές που θα προσέλθουν είναι να έχουν μαζί τους την κάρτα υγείας σε ισχύ και αθλητική περιβολή.
 Βρισκόμαστε εν αναμονή της  επίσημης απόφασης της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.  για τον προσδιορισμό των ηλικιακών κατηγοριών για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.