Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων  Καστοριάς ανακοινώνεται ότι ΟΛΟΙ οι αγώνες κυπέλλου  της Ένωσης ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ  λόγω έλλειψης διάθεσης μέχρι σήμερα από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) να επιλύσει το πρόβλημα που έχει προκύψει με τη συμμετοχή στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.

  Ζητάμε ταπεινά συγγνώμη από  όλα τα Σωματεία -Μέλη μας, τους ποδοσφαιριστές και όλους τους φιλάθλους, αφού αντί να συνεργαστούν όλοι οι φορείς και να επιλύσουν τα προβλήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αντίθετα τα υποβάλουν σε διαδικασίες αφανισμού.  Σαν Ένωση είμαστε δυστυχώς υποχρεωμένοι να προβούμε σε μία τέτοια ενέργεια.

  Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Καστοριάς θα εξετάσει άλλον τρόπο διεξαγωγής του κυπέλλου με το πιθανότερο σενάριο να γίνει ξανά κλήρωση της Α' φάσης των 16 και να οριστούν μονά παιχνίδια σε γκρουπ δυναμικότητας ώστε να προκριθούν οι 8 στην επόμενη φάση.  Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση μετά το πέρας της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 30-09-2022.