Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Τροποποίηση Προκήρυξης Κυπέλλου ερασιτεχνών ΕΠΣ Καστοριάς 2022-2023

 



Η Ε.Ε της ΕΠΣ κατόπιν της απόφασης 25-08/11/2022 ενημερώνει τα σωματεία μέλη ότι η προκήρυξη κυπέλλου της Ένωσης τροποποιείται στα παρακάτω άρθρα:


ΑΡΘΡΟ 3 - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Πρώτη φάση : Συμμετέχουν οι δώδεκα (12) ομάδες της Α΄ Κατηγορίας και οι δύο (2) ομάδες της Β΄ Κατηγορίας που δήλωσαν συμμετοχή.

Οι αγώνες θα είναι μονοί χωρίς παράταση σε περίπτωση ισοπαλίας αλλα με πέναλτι απευθείας.

Προκρίνονται στην επόμενη φάση οι επτά (7) νικητές.

Δεύτερη φάση: Συμμετέχουν οι επτά (7) ομάδες που θα προκύψουν από την πρώτη φάση και η ομάδα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας (Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1980). 

Κατόπιν κλήρωσης θα προκύψουν τα τέσσερα (4) ζευγάρια της προημιτελικής φάσης.

Οι αγώνες θα είναι μονοί χωρίς παράταση σε περίπτωση ισοπαλίας αλλα με πέναλτι απευθείας. 

Τρίτη φάση: Τα δύο (2) ζευγάρια του ημιτελικού θα αγωνιστούν σε μονούς αγώνες σε περίπτωση ισοπαλίας στον αγώνα θα υπάρξει παράταση και αν δεν προκύψει νικητής ακολουθούν πέναλτι.

Ο Τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Δ.Α.Κ Καστοριάς. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα υπάρξει παράταση και κατόπιν πέναλτι για την ανάδειξη του κυπελλούχου αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.


ΑΡΘΡΟ 4 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

Η κλήρωση της πρώτης φάσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 09-11-2022 και ώρα 13:30, η διεξαγωγή της πρώτης φάσης ορίζεται για την Τετάρτη 16-11-2022 η κλήρωση και ο ορισμός των αγώνων των επόμενων φάσεων θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καστοριάς στις 23/11/2022 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:30 μ.μ. Για κάθε τροποποίηση του προγράμματος ή αναβολή του αγώνα η Ε.Π.Σ. Καστοριάς είναι υποχρεωμένη να ειδοποιήσει τα ενδιαφερόμενα σωματεία τουλάχιστον 48 ώρες νωρίτερα. Τα αιτήματα των ενδιαφερόμενων σωματείων για αλλαγή ώρας και αλλαγή ημέρας, θα πρέπει να περιέρχονται στην Ένωση τουλάχιστον πέντε (5) μέρες πριν τον αγώνα, πλήρως αιτιολογημένα, με κοινή συναίνεση και των δύο σωματείων, προκειμένου η αρμόδια επιτροπή να κρίνει το σύννομο ή όχι. Τα σωματεία με μέριμνα και ευθύνη τους θα φροντίσουν για τη γνωστοποίηση του προγράμματος στα δημοτικά γήπεδα τα οποία χρησιμοποιούν έτσι ώστε να διεξάγονται κανονικά οι αγώνες. Σε περίπτωση σχολικών εκδρομών, για να γίνει δεκτή αναβολή αγώνα, πρέπει να απουσιάζουν το λιγότερο τρείς (3) ποδοσφαιριστές (μαθητές), οι οποίοι είχαν αγωνιστική συμμετοχή στους τρείς (3) τελευταίους αγώνες των ομάδων τους συνολικό χρόνο τουλάχιστον ενενήντα (90΄) λεπτών. Επίσης θα φέρουν και ονομαστική κατάσταση του σχολείου τους σφραγισμένη και υπογεγραμμένη από το διευθυντή του σχολείου. Αγώνας που αναβάλλεται θα ορίζεται εντός 15μερου.