Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

ΣΧΟΛΗ UEFA D - ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

UEFA D - Σχολή Διοικητικών στελεχών και προπονητών από την ΕΠΟ σε συνεργασία με την ΕΠΣ Καστοριάς.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου (ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΣΤΟΡΑ- ΧΛΟΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ)

Συνολικά 28 συμμετέχοντες βρίσκονται στην λίστα για να παρακολουθήσουν το ΠΡΑΚΤΙΚΌ μέρος της σχολής UEFA Grassroots Leader (UEFA D), στην ΧΛΌΗ στο  γήπεδο του ΚΑΣΤΟΡΑ την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου.
Ένα νέο καινοτόμο πρόγραμμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, το οποίο στοχεύει στην ενημέρωση υπεύθυνων ομάδων και ακαδημιών, προπονητών, γονέων και εθελοντών.

Ειδικότερα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σχεδίασε τη λειτουργία 18 ωρών Σχολών UEFA D (χωρίς οικονομική επιβάρυνση), συνδυάζοντας την παρουσίαση θεωρητικών διαλέξεων οργάνωσης και λειτουργίας ακαδημιών ποδοσφαίρου, καθώς επίσης επιδείξεων προπονητικών μονάδων – αγώνων για ηλικίες κάτω των 12 ετών.

Ανάλυση κανονισμών αναπτυξιακών ηλικιών, προσφορά πρώτων βοηθειών, οργάνωση ακαδημίας, οργάνωση δράσεων στην ακαδημία, οργάνωση ποδοσφαιρικών δράσεων, προπονητής στις αναπτυξιακές ηλικίες κώδικας συμπεριφοράς, πολιτική για την παιδική κακοποίηση, ψυχολογία και παρακίνηση νέων αθλητών είναι ανάμεσα στα θέματα των επιμορφωτικών σεμιναρίων, με την Ομοσπονδία να στοχεύει στην ενιαία εκπαίδευση όλων των εμπλεκομένων στη λειτουργία μιας ποδοσφαιρικής ακαδημίας.


Οι σχολές UEFA D, εντάσσονται  στο εξαετές αναπτυξιακό πλάνο της Ε.Π.Ο. «Μπάλα Παντού», και θα λειτουργήσουν σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας (ΕΠΣ) και η παρακολούθησή τους είναι υποχρεωτική για έναν, τουλάχιστον, εκπρόσωπο κάθε ακαδημίας και ομάδας, καθώς η κατοχή πιστοποιητικού UEFA D θα αποτελεί ένα από τα κριτήρια ελέγχου λειτουργίας και κατάταξης των ακαδημιών που θα θεσπιστούν από την Ομοσπονδία.

Στα πλαίσια της ολοκλήρωσης της Σχολής προπονητών UEFA D  της Ε.Π.Σ. Καστοριάς σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, παρακαλούμε να βρίσκεστε στο Δημοτικό Γήπεδο Χλόης (γήπεδο Κάστορα) την Δευτέρα 21/11/2022 και ώρα 16:00 προκειμένου να πραγματοποιηθεί το πρακτικό κομμάτι.
Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν αθλητική περιβολή.

Η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Ε.Π.Σ ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ