Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



   Στη  συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΣ  Καστοριάς την Τετάρτη 02/08/2017, υπήρξε ομόφωνη απόφαση των μελών στην πρόταση του Προέδρου κ. Τριανταφύλλου να  ορισθεί η επιτροπή  καταγραφής προβλημάτων γηπέδων, αγωνιστικών χώρων και εγκαταστάσεων ώστε να υπάρξει ενημέρωση της  κατάστασης στους δήμους για λύση των προβλημάτων, που θα εντοπισθούν. Την επιτροπή αποτελούν τα μέλη της Ε.Ε.  κ. Μπότσαρης Β., κ. Αμπαρτζής Θ. και ο κ.Παπαδοπουλος Βελ. Η επιτροπή μαζί με εκπροσώπους των σωματείων πριν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, θα διεκδικήσει την λύση των προβλημάτων, ώστε οι ποδοσφαιριστές και γενικά όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό, να μπορούν να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες άθλησης. 
  Έστω και καθυστερημένα να γίνει  συνείδηση η ανάγκη στήριξης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Καστοριάς από τους φορείς.
   Η Ε.Ε της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ καταβάλει κάθε προσπάθεια να επιτευχθεί αυτό που έπρεπε να είναι το αυτονόητο να ελεγχθούν και να γίνουν τα έργα που είναι αναγκαία σε όλες τις γηπεδικες  εγκαταστάσεις και των (3) τριών δήμων, να στραφεί το βλέμμα των αρμοδίων και στα γήπεδα  και στο τοπικό ποδόσφαιρο.
  Καλούμε ειδικά το Δήμο Καστοριάς και το ΔΗΝΑΚ που είναι ιδιοκτήτης και υπεύθυνος των εγκαταστάσεων του ΔΑΚ, να προχωρήσει χωρίς καμιά καθυστέρηση στις ενέργειες που είναι απαραίτητες  ώστε να ξεκινήσει όσο γίνεται συντομότερα τις εργασίες πριν ξεκινήσουν οι  ποδοσφαιρικές διοργανώσεις και να φροντίσει για την προβλεπόμενη από το νόμο αδειοδότηση για την ομαλή διεξαγωγή αγώνων, καθώς είναι απαραίτητη για τα εθνικά πρωταθλήματα Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ (ανδρών - γυναικών)  και για τα πρωταθλήματα μικτών και υποδομών της ΕΠΣ.

  Να αποκατασταθεί η νομιμότητα και να γίνουν επιτέλους έργα στο γήπεδο, να βρίσκουν ανοιχτές τις πόρτες όσοι θέλουν  να αθλούνται, να επανέλθει επιτέλους ο ρόλος και ο σκοπός που πρέπει να έχουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις. Η μεγάλη μας κατάκτηση θα είναι να πετύχουμε, να στραφεί το βλέμμα των αρμοδίων και να κατανοήσουν τα οφέλη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και αθλητισμού γενικότερα στην κοινωνία και να μας στηρίξουν να τα διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο.