Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία μας ότι έχει δοθεί από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία παράταση στη διαδικασία προσκόμισης στην Ένωση των εντύπων, σχετικών με τη συναίνεση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων έως την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018.

Υπενθυμίζουμε ότι όποιος ποδοσφαιριστής δεν αποδεχτεί την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων (αποκλειστικά για τους λόγους που αναγράφεται στην πράξη συναίνεσης) από την ΕΠΣ και την ΕΠΟ, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις στις οποίες μπορεί να αγωνίζεται η ομάδα του.

Αφού κατατεθούν οι πράξεις συναίνεσης στην Ένωση, στη συνέχεια θα παραλαμβάνουν από αυτήν, θεωρημένη κατάσταση με όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν καταθέσει έντυπα (κάτι αντίστοιχο με την  κατάσταση υγείας). Τα σωματεία θα υποχρεούνται να προσκομίζουν τις ως άνω  καταστάσεις μαζί με τα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας στο διαιτητή πριν από κάθε αγώνα.

Οι αλλοδαποί ποδοσφαιριστές πρέπει να προσκομίζουν ξενόγλωσσο έντυπο πράξης συναίνεσης. Το έντυπο αυτό μπορείτε να προμηθευτείτε από τα γραφεία της Ένωσης.