Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ UEFA C


Με εντατικούς ρυθμούς και μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζονται τα μαθήματα της σχολής Προπονητών Ποδοσφαίρου UEFA C, στην Καστοριά, την οποία λειτουργεί η Ε.Π.Ο. σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ για 4η ημέρα και θα συνεχιστεί έως το Σάββατο 14 Ιουλίου, Σαράντα τρεις (43) υποψήφιοι προπονητές παρακολουθούν τα μαθήματα υπό τις οδηγίες των έμπειρων εκπαιδευτών κ.κ. Ιορδανίδη Μιχάλη και Παπανικολάου Ζήση, σύντομα θα ενσωματωθούν και οι εκπαιδευτές κ.κ Κυρανούδης Άγγελος και Γκίσης Ιωάννης.
Αρκετά μεγάλος αριθμός των υποψηφίων προπονητών είναι παιδιά του νομού μας, ενώ οι υπόλοιποι προέρχονται από κοντινούς νομούς και κάποιοι από πιο μακρινές περιοχές. Άξιο αναφοράς είναι ότι υπάρχουν και έξι κορίτσια στους υποψήφιους προπονητές.
Η Ε.Ε  της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων  ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ νιώθει απόλυτη ικανοποίηση για το επίπεδο της μέχρι τώρα εκπαίδευσης και διάθεσης που δείχνουν  όλοι εκπαιδευτές και υποψήφιοι για την βαρύτητα την οποία δίνει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στον τομέα αυτόν και το ενδιαφέρον της Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, που θέλει με την σειρά της να συμβάλλει στην ανάπτυξη και την αναβάθμιση τόσο των πρωταθλημάτων της όσο και των αναπτυξιακών τμημάτων υποδομής του ποδοσφαίρου της Καστοριάς και της ευρύτερης περιοχής.