Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 40ο ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

   Η Ε.Ε  της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καστοριάς σε συνεργασία με τους δύο φιναλίστ του Κυπέλλου  "pizza & barfood η πάπια"   «ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ»  και «ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ» θέλει να δώσει ένα χαρακτήρα γιορτής στο φετινό τελικό και όχι να είναι μια απλή διαδικασία.
  Για το λόγο αυτό, ο  πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος και Κυπέλλου, κ. Γιάννης Δημητριάδης, καλεί τους εκπροσώπους των δυο σωματείων, την Τετάρτη  07 Μαρτίου 2018 και ώρα 20:30 μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης, προκειμένου να γίνει ένας από κοινού σχεδιασμός για τη διεξαγωγή του μεγάλου αυτού  40ου τελικού, να συζητηθούν όποιες προτάσεις υπάρχουν από κάθε πλευρά και να παραδοθούν στα σωματεία η αφίσα, οι προσκλήσεις και τα εισιτήρια του τελικού.
  Πρόταση της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, θα είναι να αποσταλούν με τα Φύλλα Αγώνα σε όλα τα Σωματεία της Ένωσής μας δύο (2) προσκλήσεις για τον Τελικό  Κυπέλλου.
  Όλα αυτά και οι όποιες λεπτομέρειες και προτάσεις των σωματείων θα συζητηθούν στη συνάντηση τους με την επιτροπή της Ε.Π.Σ. για τις τελευταίες λεπτομέρειες και το τελετουργικό της διαδικασίας.
  Από την πλευρά της τόσο η Ένωση όσο και οι δύο φιναλίστ απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε όλα τα σωματεία, παράγοντες, προπονητές, διαιτητές, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους του νομού να τιμήσουν με την παρουσία τους στο γήπεδο τους διεκδικητές του 40ου Τελικού Κυπέλλου.
  Θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου λίγες μέρες πριν τον τελικό. Στην συνέντευξη θα παραστούν εκπρόσωποι της διοργανώτριας αρχής και εκπρόσωποι των διαγωνιζομένων σωματείων, παράγοντες, προπονητές και οι αρχηγοί των Φιναλίστ.