Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ 40ος ΤΕΛΙΚΌΣ ΚΥΠΈΛΛΟΥ ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ, μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου μεταξύ των ομάδων ΟΜΌΝΟΙΑΣ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΎ και ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους δυο 
πολιτιστικούς συλλόγους  για την όμορφη παρουσία των χορευτικών, όλους τους φιλάθλους για την άψογη συμπεριφορά τους, τις διοικήσεις των δύο ομάδων για τη συμβολή και τη στάση ώστε να διεξαχθεί ομαλά ο αγώνας. Επισης να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως την βουλευτή  μας Κα Ολυμπία Τελιγιορίδου και την βουλευτή μας  Κα Μαρία Αντωνίου (απέστειλε επιστολή λόγω απουσίας), τον περιφερειακό σύμβουλο Δ. Σαββόπουλο, τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής, Αντιδημάρχους Σωκράτη Λιάνο και Παναγιώτη Δάγκα τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής του Δήμου Δημήτρη Στυλιάδη, καθώς και τον πρόεδρο του νομικού προσώπου Θεόδωρο Μυλωνά για την παραχώρηση του ΔΑΚ για την διεξαγωγή του αγώνα. Τον Ερυθρό Σταυρό για την παρουσία ασθενοφόρου και την όλη συμβολή τους. Τον γιατρό του αγώνα Σίμο Σπύρου. Ευχαριστούμε θερμά τον διαιτητή Βασίλη Σιδερίδη και τις βοηθούς διαιτητή Σοφία Παυλάκου και Κυριακή Ζαρομυτίδου, για την αψεγάδιαστη διαιτησία, τον 4ο διαιτητή Χρήστο Παπαδόπουλο, όλους για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους, καθώς και τους παρατηρητές για την συμβολή τους στην άψογη τέλεση του αγώνα. Να ευχαριστήσουμε την αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς και όλα τα ΜΜΕ για την κάλυψη του αγώνα και την εικόνα που κατέγραψαν.
Τέλος τα δύο Σωματεία της ΟΜΌΝΟΙΑΣ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΎ που δικαίωσε απόλυτα την 1η παρουσία του σε αυτόν τον Τελικό, τους φιλάθλους για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Συγχαρητήρια για την κυπελλούχο ομάδα του ΗΡΑΚΛΉ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ, τους φιλάθλους της ομάδας του,  για την επιτυχία τους, τον τρόπο που  αγωνίστηκαν στην τρίτη παρουσία τους σε τελικό κυπέλλου και κυρίως τον τρόπο που διαχειρίστηκαν την πρώτη κατάκτηση κυπέλου, με αυθόρμητη χαρά  και σεβασμό στον αντίπαλο, το θεσμό και το άθλημα που υπηρετούμε.!!!