Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

ΘΕΜΑ: «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων»
    
     Κύριε πρόεδρε,
Παρακαλούμε να μας στείλετε, έως την Παρασκευή 30-03-2018 και ώρα 14:00 στα γραφεία της Ένωσης, τα ονόματα και τις θέσεις που αγωνίζονται έως 6 ποδοσφαιριστών σας, γεννηθέντες κατά βάση το 2005 και το 2006 για τα πρώτα δοκιμαστικά, ώστε  να  στελεχώσουν  τη Μικτή Ομάδα Παίδων.  Επειδή υπάρχει  έντονο και μεγάλο ενδιαφέρον από πολλούς, για αυτόν τον λόγο η επιτροπή μικτών, υποδομών και ανάπτυξης, μετά από πρόταση του προπονητή της, προσδοκώντας σε καλύτερα αποτελέσματα από την προηγούμενη επιτυχία, αφού προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, ξεκινάει νωρίτερα την προεπιλογή παικτών. Και τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά οι (2) Μικτές μας θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής παικτών για τις Εθνικές ομάδες που διοργανώνει η ΕΠΟ (Νέων και Παίδων), αφού και τη χρονιά αυτή θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς οι πρωταθλήτριες Ενώσεις θα συνεχίσουν να αγωνίζονται, φυσικά με νικηφόρα πορεία, μέχρι και τον Τελικό των πρωταθλημάτων αυτών.
Στη φετινή διοργάνωση, όπως προβλέπεται από το καταστατικό της ΕΠΟ, στις Μικτές Νέων θα αγωνίζονται ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από την 1 Ιανουαρίου 2003 έως και την 31 Δεκεμβρίου 2004 και στις Μικτές Παίδων οι γεννηθέντες από  την 1 Ιανουαρίου 2005 έως την 31 Δεκεμβρίου 2006.
Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Μ. Δευτέρα 02-04-2018 και ώρα 15:00, στο γήπεδο του ΚΑΣΤΟΡΑ, έχοντας μαζί τους αθλητική στολή προπόνησης, ποδοσφαιρικά παπούτσια και επικαλαμίδες.

Για την Επιτροπή Μικτών Ομάδων
Ο Πρόεδρος


Μπαξεβανίδης Ιωάννης