Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 40ο ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


   Την Τετάρτη 21/03/18 και ώρα 18:00  θα διεξαχθεί συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Ένωσης, στην οποία θα συμμετέχουν ο Πρόεδρος της  Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας , εκπρόσωποι των δυο φιναλίστ , οι προπονητές, οι αρχηγοί καθώς επίσης και ο διαιτητής του τελικού όπου θα μιλήσουν στα ΜΜΕ για τον αγώνα του Σαββάτου, ο οποίος θα αναδείξει αφενός τον Κυπελλούχο της Ε.Π.Σ. Καστοριάς  για τη σεζόν 2017/2018 και αφετέρου τον εκπρόσωπο του νομού στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας.
   Η  Ε.Ε της Ε.Π.Σ. προσκαλεί τους δημοσιογράφους να παρευρεθούν στην συνέντευξη τύπου για τον 40ο Τελικό Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς.
Απευθύνουμε κάλεσμα και στους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο το Σάββατο 24-03-2018 και ώρα 15:00 ώστε να στηρίξουν τις προσπάθειες των δύο φιναλίστ.
    Στο ημίχρονο του αγώνα ο Antennes fm και η εφημερίδα ΣΕΝΤΡΑ σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ. θα κληρώσουν δύο μπάλες ποδοσφαίρου για τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, παίρνοντας δωρεάν χαρτάκι για την κλήρωση στην είσοδο.

                                                        ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΝΕΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
Η Ε.Δ/Ε.Π.Σ. Καστοριάς καλεί τους διαιτητές της νέας Σχολής του 2018 να βρίσκονται στο γήπεδο Δ.Α.Κ Καστοριάς στις 14:30 ώστε μαζί με τον υπεύθυνο εκπαίδευσης κ. Ρόντση Γρηγόριο να παρακολουθήσουν μαζί τον Τελικό Κυπέλλου pizza & bar food "Η Πάπια" και να πραγματοποιήσουν την θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση.