Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


 Βραβεύσεις, χορευτικά, εθνικός ύμνος και πολιτισμός!
 Μετά τη χθεσινή συνάντηση στα γραφεία της Ένωσης, της Ε.Ε της Ε.Π.Σ. και παραγόντων των δυο σωματείων για τον σχεδιασμό και προγραμματισμό του τελικού κυπέλλου αποφασίστηκε:
Ο 40ος τελικός να έχει πολλές εκπλήξεις και βραβεύσεις. Η Ε.Π.Σ. Καστοριάς θέλοντας να αναβαθμίσει και να δώσει χαρακτήρα γιορτής στον θεσμό του Τελικού Κυπέλλου "pizza & bar food" η πάπια, προχώρησε σε μια σειρά προτάσεων και καινοτομιών προκειμένου να  αποδώσει την αίγλη που του αρμόζει.

Στο ημίχρονο θα βραβευτεί από την Ε.Ε της Ε.Π.Σ. Καστοριάς  η ομάδα του «ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ»  για τα 60 χρόνια από την ίδρυση της, καθώς και η πρόεδρος της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ»  ως η μοναδική γυναίκα πρόεδρος σε Τελικό Κυπέλλου. 

Ο Δήμος Καστοριάς θα βραβεύσει τους δυο προπονητές Θεόδωρο Ποντίκη και Θεόδωρο Κυβεντίδη  για την προσφορά τους στο τοπικό ποδόσφαιρο. Θα υπάρχουν χορευτικά συγκροτήματα από τους πολιτιστικούς συλλόγους των δυο χωριών που θα χορέψουν  παραδοσιακούς και δημοτικούς χορούς.  Τις δυο ομάδες θα συνοδεύουν κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο τα τμήματα υποδομής τους, μεταφέροντας μηνύματα κατά της βίας, ενώ αποφασίστηκε να  ακουστεί ο εθνικός ύμνος λόγω και της επετείου την επόμενη μέρα της 25ης Μαρτίου.  Στο τέλος του αγώνα θα γίνει ανάδειξη του MVP του τελικού μετά από ψηφοφορία των δημοσιογράφων και των δυο προπονητών, θα υπάρξει βραβείο "ευ αγωνίζεσθαι" στους αρχηγούς των δυο ομάδων, Βραβείο Fair Play σε ποδοσφαιριστή ή σε παράγοντα των δύο σωματείων που θα προταθεί από τα παρόντα μέλη της Ε.Ε της Ε.Π.Σ. Καστοριάς.
Θα βραβευτούν επίσης οι παρατηρητές αγώνα και διαιτησίας. 

Όλες αυτές οι βραβεύσεις θα πραγματοποιηθούν πριν την απονομή των Κυπέλλων και Μεταλλίων.
 Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε στον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο, είναι να απολαύσει τον τελικό, διότι είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου, χωρίς ακρότητες μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα και να αναδείξουμε το ποδόσφαιρο. Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. στο τέλος της συζήτησης ζήτησε από τους φιναλίστ του Τελικού να συμβάλουν και να εργαστούν  προς κάθε κατεύθυνση    ώστε  ενωμένοι να σεβαστούμε τον κόσμο και να είναι το παιχνίδι μια πραγματική γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.  Την οικονομική διαχείριση του αγώνα η Ένωση την παραχώρησε στα δύο Σωματεία. Τέλος δόθηκε ραντεβού να πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 21/03/2018 και ώρα 18:00 στα γραφεία της Ένωσης.