Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΊΑΣ ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 Η ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
 στα πλαίσια της ανανέωσης του εμψύχου δυναμικού του σώματος της Διαιτησίας της Ένωσης,  διοργανώνει για μια ακόμη φορά νέα σχολή διαιτησίας. Το ενδιαφέρον αυτή τη φορά είναι μεγάλο, αφού στην νέα αυτή σχολή συμμετέχουν  23 υποψήφιοι, με το ενθαρρυντικό οι περισσότεροι να είναι νεαρά παιδιά. 
Από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καστοριάς, ανακοινώνεται ότι τα μαθήματα ξεκίνησαν την  Δευτέρα 22/10/2018 για την νέα Σχολή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου,  που προκηρύχτηκε να λειτουργήσει από την  ΕΠΣ Καστοριάς. Τα μαθήματα θα γίνονται στην αίθουσα της Ένωσης το πρόγραμμα  και η ροή των μαθημάτων θα ανακοινωθεί το συντομότερο στους υποψήφιους και θα ολοκληρωθούν σε έναν μήνα περίπου. Υπεύθυνοι εκπαίδευσης θα είναι τα μέλη της ΕΔ/ΕΠΣ και παρατηρητές διαιτησίας Β' Κατηγορίας Γρηγόρης Ρόντσης και Σίμος Σπύρου.

Στη διάρκεια των μαθημάτων, θα κληθούν να διδάξουν στους υποψήφιους νέους διαιτητές άρθρα του Κανονισμού Διαιτησίας Ποδοσφαίρου, αναγνωρισμένα μέλη της Ελληνικής Διαιτησίας, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν.